Izba gospodarcza z sektora usług finansowych o zasięgu ogólnopolskim, wydawca magazynu branżowego, poszukuje kreatywnego kandydata na stanowisko:

Specjalista ds. Marketingu - Redaktor

Miejsce pracy: Warszawa

Czym się będziesz zajmował/a?

Współtworzeniem magazynu branżowego dla sektora finansowego, od planowania kontentu i oprawy graficznej, aż do współpracy z autorami zewnętrznymi i tworzenia treści własnych

Współpracą z dziennikarzami i ekspertami związanymi z magazynem i wydawcą

Realizacją projektów marketingowych oraz z zakresu PR

Tworzeniem zawartości i rozwoju kanałów komunikacji wydawcy, w tym strony internetowej i newslettera

Czego od Ciebie oczekujemy?

Umiejętności dziennikarskich, w pracy redakcyjnej

Umiejętności pracy z tekstem, tworzenia treści własnych

Znajomość mediów społecznościowych i redagowania stron internetowych będzie dodatkowym atutem

„Lekkiego pióra” i bezbłędnej znajomości zasad pisowni j. polskiego

Zainteresowania tematyką z zakresu: ekonomia, finanse, bankowość lub podobne

W zamian oferujemy:

Stabilne warunki zatrudnienia – umowa o pracę

Atrakcyjne wynagrodzenie

Możliwość szerokiego rozwoju zawodowego i zdobycia doświadczenia w ogólnopolskiej instytucji z sektora usług finansowych

Uczestnictwo w ciekawych wydarzeniach sektora usług finansowych

Dogodne miejsce pracy (Warszawa-Śródmieście, w pobliżu stacji metra)

Profesjonalną i przyjazną atmosferę w pracy

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV klikając w przycisk aplikowania.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Krajowy Związek Banków Spółdzielczych z siedzibą w Warszawie, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Informujemy, że Administratorem danych jest Krajowy Związek Banków Spółdzielczych z siedzibą w Warszawie przy ul. T. Boya-Żeleńskiego. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Aplikuj teraz