Jesteśmy zespołem konsultantów z wieloletnim doświadczeniem w PR i komunikacji. Od 2001 roku doradzamy międzynarodowym klientom jak najefektywniej prowadzić dialog z konsumentami oraz partnerami biznesowymi. Proponujemy strategie i wdrażamy działania, które przynoszą wymierne korzyści dla klientów. Wprowadziliśmy wiele nowych marek i firm do Polski. Nasza praca to ciągle wyzwania i nowe doświadczenia. Jeżeli komunikacja korporacyjna, employer branding i CSR nie są Ci obce - dołącz do naszego zespołu.

PR Account Manager - Corporate Communications

Miejsce pracy: Warszawa

Co będziesz robił/robiła?

Współtworzył/a strategie i plany komunikacji

Prowadził/a bieżącą obsługę klientów, planował/a pracę

Pisał/a i redagował/a materiały do mediów tradycyjnych oraz kanałów społecznościowych klienta (Linkedin, FB) w języku polskim i angielskim

Nadzorował/a raporty dla klientów

Kontaktował/a się z międzynarodowymi klientami / partnerami (media, organizacje biznesowe)

Uczestniczył/a w tworzeniu ofert new-biznesowych agencji

Czego od Ciebie oczekujemy?

Min. 4-5 lat doświadczenia pracy w agencji Public Relations lub po stronie klienta dla klientów w PR korporacyjnym, B2B

Łatwości tworzenia tekstów w języku polskim i angielskim tzw. lekkie pióro

Znajomości obsługi profili w mediach społecznościowych

Doskonałej znajomości języka angielskiego

Pasji, zaangażowania

Znajomość zagadnień ochrony środowiska, rynku nieruchomości mile widziana

Umiejętności pracy w zespole, dokładności w pracy, proaktywnego podejścia do obsługi klienta, poszukiwania rozwiązań, łatwości nawiązywania kontaktów

Dlaczego Questia?

Jesteśmy fajnym oraz profesjonalnym zespołem

U nas masz szansę pracować dla znanych, międzynarodowych marek i firm, komunikując się z nimi w języku angielskim

Oferujemy atrakcyjne warunki zatrudnienia

Jesteśmy w centrum Warszawy

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji (CV oraz list motywacyjny) klikając w przycisk aplikowania.

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Questia z siedzibą w Warszawie, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Aplikuj teraz