Centrum Inteligentnego Rozwoju zajmuje się profesjonalnym budowaniem wizerunku firm, uczelni, jednostek naukowych, samorządów i innych podmiotów z otoczenia biznesu. Organizuje Międzynarodowe Forum Inteligentnego Rozwoju 3.0 Uniejów 2018 - ogólnopolskie wydarzenie biznesowo-naukowo-samorządowe, które stanowi odpowiedź na perspektywę unijną 2014-2020. Centrum wydaje sekcje „Rzecz o Innowacjach” i „Rzecz o Inwestycjach” oraz prowadzi program "goPL". Współpracujemy z największymi i najbardziej opiniotwórczymi mediami w Polsce. Jesteśmy inicjatorem Polskiej Nagrody Inteligentnego Rozwoju, ogólnopolskiego wyróżnienia doceniającego podmioty, które wprowadzają na rynek nowatorskie rozwiązania, a także realizują inwestycje przykładające się do zrównoważonego rozwoju Polski. Patronem nagrody jest Prezes Urzędu Patentowego RP, dr Alicja Adamczak.

Specjalista ds. PR  - Dziennikarz

Miejsce pracy: Tychy

Do zadań osoby zatrudnionej będzie należało:

• Współtworzenie sponsorowanych sekcji tematycznych „Rzecz o Innowacjach”, „Rzecz o Inwestycjach”, ukazujących się na łamach najbardziej prestiżowych dzienników gospodarczych w kraju oraz nowego programu "goPL", który ukazuje się na łamach serwisu internetowego dziennika gospodarczego
  • Współtworzenie i rozwijanie portalu internetowego rzeczo.pl
  • Współtworzenie Forum Inteligentnego Rozwoju (irforum.pl) – prestiżowego wydarzenia biznesowo-naukowo-samorządowegoPozyskiwanie treści do wydań poprzez sprzedaż oferowanych produktów
  • Przeprowadzanie wywiadów oraz redagowanie tekstów, które ukażą się na łamach najbardziej opiniotwórczej ogólnopolskiej prasy
  • Rozbudowa portfela klientów
  • Analiza potrzeb rynku
  • Koordynacja projektów w obrębie posiadanego portfela klientów
  • Spotkania z partnerami biznesowymi

Od kandydatów oczekujemy:

• Wyższego wykształcenia
  • Doświadczenia w sprzedaży produktów i / lub usług
  • Umiejętność posługiwania się poprawną polszczyzną
  • Umiejętności pracy zespołowej
  • Umiejętności prowadzenia kilku projektów jednocześnie oraz poruszania się między nimi
  • Dyspozycyjności
  • Prawa jazdy kat. B
  • Mile widziane znajomość tematyki funduszy unijnych

Oferujemy:

• Szkolenie wdrażające
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Realne możliwości awansu i rozwoju kompetencji
  • Atrakcyjne wynagrodzenie oraz system motywacyjny
  • Pracę w dynamicznym zespole, brak monotonii

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji zawierającej CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny, klikając w przycisk aplikowania.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Centrum Inteligentnego Rozwoju S.C. z siedzibą w Tychach zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”. Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Informujemy, że Administratorem danych jest Cenrum Inteligentnego Rozwoju S.C. z siedzibą w Tychach przy ul. Sienkiewicza 56. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Aplikuj teraz