Telewizja ASTA

Regionalna, ale przede wszystkim innowacyjna i profesjonalna.

Docieramy do ponad pół miliona widzów w niemal całej Wielkopolsce i części województwa Zachodniopomorskiego, ale także w Ustce, Szczecinie, Gdańsku i Warszawie.

Nasza redakcja jest miejscem wyjątkowym. To tutaj sztab ludzi codziennie pracuje nad tym, aby mieszkańcy otrzymali najnowsze i najciekawsze informacje z regionu. Emitujemy lokalne programy informacyjne, publicystyczne, interwencyjne oraz magazyny o przyrodzie i modzie, kolejnictwie czy motoryzacji.

Czy wiesz że:

• Jesteśmy największą telewizją w regionie północnej Wielkopolski?
  • Co miesiąc tworzymy ponad 40 różnych premierowych programów?
  • Kreujemy treści, które możesz zobaczyć w telewizjach ogólnopolskich oraz m.in. na vod.pl?
  • TV ASTA to portal asta24.pl z ponad 100 000 unikalnych użytkowników miesięcznie?
  • Nasz Dział Produkcji Telewizyjnej i Filmowej pracuje dla najlepszych marek w Polsce?

Dowiedź się o nas więcej wchodząc na stronę  tvasta.pl

Dołącz do naszego zespołu jako

Dziennikarz

Miejsce pracy: Piła

Będziesz się zajmować:

• Poszukiwaniem i realizacją tematów dziennikarskich,
  • Przygotowaniem treści do serwisów informacyjnych
  • Tworzeniem ciekawych reportaży
  • Prowadzeniem programów informacyjnych
  • Przygotowywaniem i prowadzeniem wywiadów z zaproszonymi gośćmi
  • Współpracą z operatorami i wydawcą

Oczekujemy:

• Wykształcenia średniego, nie tylko humanistycznego
  • Sprawnego posługiwania się językiem polskim
  • Komunikatywnej znajomości języka angielskiego
  • Dobrej organizacji własnego czasu pracy
  • Pomysłowości i kreatywności
  • Dobrej umiejętności obsługi pakietu MS Office

Zapewniamy:

• Szkolenia branżowe
  • Uczestnictwo w ciekawych wydarzeniach w regionie
  • Elastyczny czas pracy
  • Dofinansowanie studiów, studiów podyplomowych i kursów,
  • Pakiet sportowy (siłownia, fitness, squash)
  • Ubezpieczenie grupowe

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez TV ASTA Sp. z o.o. z siedzibą w Pile zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.
Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Informujemy, że Administratorem danych jest TV ASTA Sp. z o.o. z siedzibą w Pile przy ul. Drygasa 29. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Aplikuj teraz

Prosimy o dołączenie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez TV ASTA sp. z o.o. z siedzibą w Pile moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla celów obecnej i przyszłych rekrutacji. Jednocześnie oświadczam, że zostałam/em poinformowana/y, że TV ASTA sp. z o.o.  z siedzibą w Pile jest administratorem moich danych osobowych, że dane te będą przetwarzane dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji, będą przechowywane przez okres rekrutacji oraz przyszłych rekrutacji, odbiorcami danych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty współpracujące w procesie rekrutacji, posiadam prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Nadto oświadczam, że swoje dane udostępniam dobrowolnie.