Stanowisko: dziennikarz / reporter telewizyjny

Region: Warszawa

Obowiązki:

• kreowanie tematów i umawianie wywiadów
  • przeprowadzenie wywiadów

Wymagania:

• min. 3-letnie doświadczenie na stanowisku dziennikarza w redakcji biznesowej
  • znajomość tematyki biznesowej
  • znajomość j. angielskiego
  • umiejętność samodzielnego researchu
  • dobra organizacja pracy

Do aplikacji prosimy dołączyć zgodę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Newseria Sp. z o.o. podanych w dokumentach rekrutacyjnych oraz zebranych podczas ewentualnej rozmowy kwalifikacyjnej do celów udziału w procesie rekrutacji. Jestem świadoma/y prawa do wycofania zgody w każdym czasie poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres: iod@newseria.pl oraz, że wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.

Jeśli będą Państwo zainteresowana innymi procesami rekrutacyjnymi w przyszłości w Newserii, to prosimy o dopisanie również poniższej zgody:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów przyszłych rekrutacji prowadzonych w Newseria Sp. z o.o.

Pełna klauzula RODO dotycząca przetwarzaniu danych osobowych w procesie rekrutacji w Newseria Sp. z o.o.  znajduje się na stronie internetowej: https://info.newseria.pl/prywatnosc/rodo-rekrutacja

Kontakt: praca@newseria.p