TVN to wiodący nadawca telewizyjny w Polsce, należący do amerykańskiego koncernu mediowego Discovery.

Obecnie oferuje 14 kanałów telewizyjnych: TVN, TVN 7, TTV, HGTV Home & Garden, TVN24, TVN Style, TVN Turbo, TVN24 BiS, TVN Fabuła, Travel Channel, Food Network, ITVN, ITVN Extra, NTL Radomsko. Do portfolio TVN należą również player.pl – jedna z wiodących platform wideo na żądanie, Agencja TVN – oferująca najbardziej kompleksowe usługi w Europie Środkowej i Wschodniej oraz największe biuro sprzedaży reklam w Polsce – TVN Media. TVN łączy strategiczne partnerstwo z grupą Canal+, operatorem nc+ – wiodącej platformy cyfrowej w Polsce.

Dziennikarz w Redakcji Informacyjnej
Lokalizacja: Warszawa
Nr ref: DRI1511

ZAKRES WSPÓŁPRACY BĘDZIE OBEJMOWAŁ:
  • zbieranie, weryfikowanie i redagowanie informacji, które będą wykorzystane w programie
  • samodzielne montowanie materiałów video
  • organizację i realizację zdjęć poza studiem

CZEGO OD CIEBIE OCZEKUJEMY:

• lekkiego pióra i łatwości w tworzeniu tekstów oraz informacji
  • orientacji w bieżących wydarzeniach z kraju i ze świata
  • umiejętności wyszukiwania i weryfikacji interesujących tematów
  • znajomości języka angielskiego na poziomie B1
  • dobrej organizacji czasu pracy i szybkości w działaniu
  • samodzielności oraz odpowiedzialności
  • kreatywnego podejścia do pracy w tym zdolności rozwiązywania problemów
  • umiejętności pracy pod presją czasu i gotowości do pracy w nienormowanym czasie
  • mile widziane doświadczenie w redakcji informacyjnej i praktycznej umiejętność obsługi programów montażowych

OFERUJEMY:

• współpracę z największą prywatną grupą medialną w Polsce w ramach umowy cywilnoprawnej
  • możliwość wykupienia na preferencyjnych warunkach prywatnej opieki medycznej oraz karty Multisport
  • dodatek w postaci dofinansowania do posiłków (karta Sodexo)
  • wyjątkową kulturę organizacyjną, która ceni różnorodność i otwartość
  • przyjazną atmosferę pracy – TVN został wielokrotnie wyróżniony w konkursach na najlepszego pracodawcę w Polsce

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swojego CV opatrzonego klauzulą zgody na przetwarzanie danych osobowych o następującej treści:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Stavka Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie Wiertnicza 166 moich danych osobowych, które zostały zamieszczone w przekazanym przeze mnie CV. Zostałem/łam poinformowany/a, że zgoda może zostać wycofana w dowolnym momencie, wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.”