Od zawsze interesowała Cię praca w telewizji? Czujesz, że to Twój żywioł? Aplikuj do Mass Koncept i bierz udział w tworzeniu programów telewizyjnych dla jednej z największych ogólnopolskich stacji.

Aktualnie jesteśmy w trakcie produkcji programu, który wiążę się z wyjazdami zagranicznymi.

Researcher - Dokumentalista - Praca w redakcji TV

Miejsce pracy: Kraków

Opis stanowiska:

RESEARCHER - DOKUMENTALISTA - będziesz odpowiedzialny m. in. za wyszukiwanie uczestników naszych programów oraz przeprowadzanie z nimi wywiadów pod kątem założeń produkcji.

Wymagania:

Poszukujemy osób otwartych, zaradnych i przebojowych.

• Wymagana płynna znajomość języka angielskiego,
  • Czynne prawo jazdy kategorii B oraz biegła znajomość internetu (w tym portali społecznościowych).

Oferujemy:

• możliwość zdobywania doświadczenie zawodowego w branży telewizyjnej;
  • dla najlepszych pracowników możliwość szybkiego awansu;
  • pracę przy realizacji ciekawych materiałów telewizyjnych;
  • atrakcyjne wynagrodzenie, adekwatne do owoców pracy;

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane aplikacje.

Ważna jeszcze 30 dni (do 07.06.2019)

Prosimy o zawarcie w dokumentach aplikacyjnych następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na zbieranie i przetwarzanie przez Mass Koncept sp. z o.o., z siedzibą w Krakowie moich danych osobowych dla potrzeb rekrutacji”.

Informujemy, że Administratorem danych jest Mass Koncept Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Wysłouchów 24/18, kod pocztowy 30-611. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.