Referent                                                                                                                                                                Miejsce pracy: Wałbrzych

Główne zadania i obowiązki:

• inicjowanie, planowanie i realizacja działań promocyjnych uczelni (prezentacja oferty dydaktycznej, udział w targach, reklama zewnętrzna)
  • organizowanie wydarzeń promujących naukę, kulturę, sport w uczelni i poza nią (m.in. Juwenalia, Dzień Kariery)
  • inicjowanie kontaktów z mediami (konferencje prasowe, prowadzenie social mediów i strony internetowej uczelni, sporządzanie notatek prasowych)
  • prowadzenie rekrutacji kandydatów na studia

Wymagania i kwalifikacje:

• wykształcenie wyższe (np. po kierunku studiów: zarządzanie, marketing, dziennikarstwo, filologia)
  • minimum roczne doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
  • komunikatywna znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie
  • Biegła obsługa pakietu MS Office
  • Prawo jazdy kat. B.

Predyspozycje:

• wysoka kultura osobista i umiejętności interpersonalne
  • kreatywność
  • bardzo dobra organizacja pracy dyspozycyjność
  • samodzielność, umiejętność podejmowania decyzji

Wymagane dokumenty:

• CV i list motywacyjny
  • Referencje (mile widziane)

Powyższe dokumenty rekrutacyjne należy złożyć do 21.05.2019 r. do godz. 15.00 w siedzibie uczelni Wałbrzych ul. Zamkowa 4, kancelaria ogólna (pok. 127)

Organizator zastrzega zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną tylko wybranych kandydatów.

Klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy
  1. Administratorem danych osobowych jest Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Angelusa Silesiusa z siedzibą w Wałbrzychu, ul. Zamkowa 4, kod pocztowy 58-300 Wałbrzych, adres e-mail: pwsz@pwsz.com.pl, tel. + 48 74 641 92 00, zwany dalej PWSZ, reprezentowana przez prof. nadzw. dr. hab. Piotra Jurka- Rektora.
  2. W PWSZ został powołany Inspektor Ochrony Danych Osobowych, dalej IODO, z którym można się skontaktować w sposób następujący: adres korespondencyjny: ul. Zamkowa 4, 58-300 Wałbrzych, adres e-mail: IOD@pwsz.com.pl.
  3. Przetwarzanie danych osobowych odbywać się będzie na podstawie udzielonej zgody, tj. na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji.
  4. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres prowadzenia rekrutacji, a jeżeli osoba, której dane dotyczą, wyrazi taką zgodę – także na potrzeby i przez czas późniejszy (np. prowadzenia kolejnych rekrutacji), aż do momentu cofnięcia wyrażonej zgody.
  5. Prawa osoby, której dotyczą dane osobowe:
Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz tutaj.