Miejsce pracy: Warszawa

Związek Artystów Scen Polskich poszukuje kandydata na stanowisko PR Managera. Osoba pełniąca tą funkcję będzie odpowiedzialna za kreowanie wizerunku ZASP, zgodnie z wytyczoną strategią wizerunkową naszego Stowarzyszenia.

Co będzie należało do Twoich zadań?

współpraca z partnerami zewnętrznymi;

wsparcie w bieżących działaniach promocyjnych, w tym redagowanie tekstów dla mediów i na strony internetowe;

współorganizowanie wydarzeń specjalnych związanych z działalnością ZASP, w tym: konferencji i briefingów prasowych, eventów;

koordynacja i tworzenie materiałów promocyjnych;

bieżąca obsługa profili ZASP w mediach społecznościowych (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube): tworzenie treści i prostych grafik;

prowadzenie płatnych kampanii reklamowych w social mediach;

współpraca z podwykonawcami - grafikami, agencjami reklamowymi, drukarniami, itp.;

monitorowanie, raportowanie i ewaluacja przeprowadzanych działań.

Wyślij nam swoje CV, jeśli:

masz przynajmniej 2-letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku: PR, agencje marketingowe, działy marketingu;

wykształcenie wyższe – preferowane kierunki humanistyczne (szkoły aktorskie , dziennikarskie z specjalizacją PR itp.),

posiadasz biegłość w konstruowaniu tekstów pisanych i duże pokłady kreatywnych pomysłów,

interesujesz się teatrem, filmem, w szczególności zagadnieniami dotyczącymi statusu artysty,

posiadasz praktyczną znajomość kanałów social media (Facebook, Instagram) oraz innych narzędzi wykorzystywanych w public relations;

znasz systemy reklamy online (Facebook Ads, Google Ads);

kreatywne podejście do zadań,

umiesz tworzyć proste grafiki,

masz prawo jazdy kategorii B;

praca pod presją czasu nie jest Ci straszna,

jesteś odpowiedzialny i wykazujesz się zaangażowaniem

Będziesz miał(a) u nas dodatkowy plus, jeśli:

potrafisz korzystać z Google Analytics,

znasz j. angielski w stopniu komunikatywnym.

Oferujemy Ci:

umowę o pracę – po okresie próbnym,

szansę na realizację własnych pomysłów,

przyjazną atmosferę oraz dobre warunki pracy

Aplikuj teraz

Oferta ważna jeszcze 4 dni (do 19.05.2019)

Wysyłając CV zgadzasz się na przetwarzanie przez ZASP (Warszawa 00-536, Al. Ujazdowskie 45, nr KRS  129716) Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. W każdym czasie możesz cofnąć zgodę, kontaktując się z nami pod adresem:  zasp@zasp.pl.

Twoje dane osobowe wskazane w Kodeksie pracy lub w innych ustawach szczegółowych (według wymogów ogłoszenia), przetwarzamy w oparciu o przepisy prawa i ich podanie jest konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji. Pozostałe dane osobowe (np. wizerunek) przetwarzamy na podstawie Twojej dobrowolnej zgody, którą wyraziłaś/eś wysyłając nam swoje zgłoszenie rekrutacyjne i ich podanie nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe zawarte w zgłoszeniu rekrutacyjnym także w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, jeżeli roszczenia dotyczą prowadzonej przez nas rekrutacji. W tym celu będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na ustaleniu, dochodzeniu lub obrony przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi.

Masz prawo dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych (na których przetwarzanie wyraziłeś zgodę) do innego administratora danych. Masz także prawo do wniesienia skargi do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (w przyszłości: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Twoje dane osobowe przetwarzamy w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu przez okres 6 miesięcy.

Ponadto Twoje dane osobowe możemy przechowywać dla celów ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami związanymi z procesem rekrutacji przez okres 3 lat

Twoje dane osobowe możemy przekazać dostawcom usługi publikacji ogłoszeń o pracę, dostawcom systemów do zarządzania rekrutacjami, dostawcom usług IT takich jak hosting oraz dostawcom systemów informatycznych.

W razie pytań możesz się skontaktować z naszym Inspektorem Ochrony Danych pod adresem zasp@zasp.pl

Jeżeli nie chcesz, abyśmy przetwarzali dodatkowe dane o Tobie, nie umieszczaj ich w swoich dokumentach.