Czyz nie jest to wlasciwy temat na Wielkanoc? To mini filmik --inspiracja. I dla owiec i baranow o nie do konca jeszcze spranych mozgach (m.in. przez madia). I dla potencjalnych leaderow (organizacji, biznesow i rzadu), ktorzy czuja sie na silach poprowadzenia mas, tzn. owiec i baranow  nie na rzez (jak mowi tytul mojej ksiazki) lecz do reinkarnacji: zmiany w orly i tygrysy.

Filmik zrobilam pospiesznie z rysunkow -- cwiczen. Tak, cwiczylam rysowanie owiec. Ta moja dzialalnosc do dzis mnie wzrusza bo wymagala ode mnie swoistej odwagi....gdyz od szkoly podstawowej  nie rysowalam. Owszem, bylam w szkole orlem-- rysownikiem ale bylo to bardzo, bardzo dawno. No, ale potrzeba matka wynalazkow. Nie majac kasy by zamowic odpowiednie do ksiazki rysunki u zawodowego artysty....musialam zrobic je sama. Z rysunkow--cwiczen (ich fragmenty ilustruja ksiazke) skleilam ten mini-filmik na YouTube.

Finalne dzielka--CEL moich rysunkowych cwiczen zobaczysz w mojej ksiazce: "Sheep for the Slaughter/Politics in Quotes".  Kup via PayPal.Me/Bozena Sawa    Cena 40 zl (lacznie z przesylka)

A OTO LINK:   https://www.youtube.com/watch?v=k_5BgggPovw