Home / Praca  / Bank Gospodarstwa Krajowego

Bank Gospodarstwa Krajowego

BGK to państwowy bank rozwoju – centrum kompetencyjne w finansowaniu projektów infrastrukturalnych, eksportu, spółek komunalnych i samorządów. Dzięki naszej unikalnej roli we wspieraniu wzrostu ekonomicznego Polski, oferujemy możliwość rozwoju zawodowego w jedynej takiej organizacji w Polsce, pobudzającej przedsiębiorczość i podnoszącej jakość życia Polaków. Zapewniamy stabilne zatrudnienie w  rozwijającym się i nowoczesnym banku z tradycjami, a także atrakcyjny pakiet szkoleń oraz świadczeń socjalnych.

Ekspert ds. Komunikacji Wewnętrznej

Miejsce pracy: Warszawa

Odpowiedzialność i zadania:

• Zapewnienie realizacji polityki i strategii kampanii komunikacji wewnętrznej w firmie
  • Planowanie i realizacja działań internal branding
  • Obsługa głównych narzędzi komunikacji wewnętrznej (intranet, newslettery itp.)
  • Współpraca z agencjami reklamowymi i eventowymi
  • Współpraca przy rozwoju narzędzi komunikacji wewnętrznej
  • Przygotowanie materiałów i wypowiedzi w komunikacji kierowniczej

Oczekiwania:

• Wykształcenie wyższe, preferowane kierunki: psychologia, komunikacja społeczna, PR, dziennikarstwo, polonistyka
  • 5 – 10 lat doświadczenia w obszarze komunikacji, preferowana praca w komunikacji wewnętrznej
  • Wiedza na temat tworzenia kampanii komunikacyjnych, z obszaru event management, wiedza  obszaru promocji oraz internal branding
  • Umiejętność redagowania tekstów – tzw. „lekkie pióro”
  • Komunikatywna znajomość języka angielskiego
  • Biegła znajomość pakietu MS Office (w tym Word, Excel i Power Point)
  • Zdolności organizacyjne i umiejętność organizacji pracy własnej
  • Kreatywność i pomysłowość
  • Nastawienie na cel

Oferujemy:

• Dużą samodzielność i możliwość rozwoju zawodowego
  • Doskonałą lokalizację biura (ścisłe centrum) z własną rowerownią i kantyną
  • Atrakcyjny system wynagradzania
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na zastępstwo
  • Bogaty pakiet benefitów pozapłacowych (karta MultiSport, opieka medyczna, bractwa sportowe, ubezpieczenie medyczne, ubezpieczenie na życie, świadczenia z ZFŚS, Pracowniczy Program Emerytalny)
  • Sekcje sportowe np. piłka nożna, narciarstwo, rowery, biegi, żeglarstwo
  • Program wolontariatu pracowniczego z godzinami wolnymi na jego realizację

Prosimy o przesyłanie CV w języku polskim za pomocą przycisku Aplikuj

• Oferta powinna zawierać zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji
  • Zastrzegamy możliwość kontaktu tylko z wybranymi kandydatami
Oferta ważna jeszcze 3 dni (do 2019-09-21)

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Bank Gospodarstwa Krajowego (dalej: „BGK”) z siedzibą przy Al. Jerozolimskich 7, 00-955 Warszawa. W BGK został wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym można skontaktować się wysyłając wiadomość mailową na adres: iod@bgk.pl.

Dane osobowe są przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji do pracy w BGK. Dane osobowe są przetwarzane na podstawie:

• uzasadnionego interesu BGK (zatrudnianie pracowników),
  • w oparciu o obowiązek prawny wynikający z Kodeksu pracy,
  • na podstawie Pani/Pana zgody w zakresie udziału w przyszłych rekrutacjach (w przypadku gdy została wyrażona).

Jednocześnie informujemy, że:

• udzielenie zgody jest dobrowolne,
  • w każdym momencie przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody, cofnięcie zgody na przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych należy przesyłać na adres: iod@bgk.pl
  • dane osobowe przechowywane są przez czas niezbędny dla realizacji procesu rekrutacyjnego, a w przypadku udzielenia zgody na udział w przyszłych rekrutacjach – do czasu wycofania zgody,
  • przysługuje Pani/Panu żądanie dostępu do Pani/Pana danych osobowych, ich zmiany, usunięcia lub przenoszenia, a także prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych oraz do wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania,
  • przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

Aplikując (klikając przycisk „Aplikuj teraz” lub „Wyślij”) wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym na potrzeby procesu rekrutacyjnego organizowanego przez Bank Gospodarstwa Krajowego z siedzibą w Warszawie (00-955) przy Al. Jerozolimskich 7.

Jednocześnie oświadcza Pani/Pan, że:

• został/a Pan/i poinformowany/na o prawie do wycofania zgody w każdym momencie,
  • otrzymał/a Pan/i informację o sposobie przetwarzania danych kandydatów przez Bank Gospodarstwa Krajowego.

Podanie przez Panią/Pana danych osobowych w zakresie wynikającym z art. 22(1) Kodeksu pracy jest niezbędne, aby uczestniczyć w postępowaniu rekrutacyjnym. Podanie przez Panią/Pana danych innych, niż wskazane w art. 22(1) Kodeksu pracy, jest dobrowolne i aplikując wyraża Pan/Pani zgodę na przetwarzanie tych danych przez Bank Gospodarstwa Krajowego.