Home / Praca  / Bonnier Business (Polska) Sp. z o.o.

Bonnier Business (Polska) Sp. z o.o.

Bankier.pl to wiodący serwis o tematyce finansowo-biznesowej, będący źródłem rzetelnych i wartościowych informacji. Dzięki codziennym publikacjom szeregu wiadomości i profesjonalnych analiz docieramy do milionów czytelników, a według Ogólnopolskiego Badania Inwestorów jesteśmy najbardziej cenionym portalem internetowym wśród inwestorów.

Obecnie poszukujemy na stanowisko

Social Ads Manager

Miejsce pracy: ul. Kijowska 1, 03-738 Warszawa

Jeśli masz:

• minimum 3 letnie doświadczenie w zakresie zarządzania kanałami Social Mediowymi (Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, Youtube) marki;
  • doświadczenie w zakresie planowania kampanii Social Mediowych ze szczególnym uwzględnieniem wykorzystania mechanizmów takich jak precyzyjne targetowanie, wykorzystanie mechanizmów Custom Audience, Look-a-like, optymalizacja kampanii, dynamiczny i klasyczny retargeting;
  • swobodne poruszanie się w narzędziach publikacji i zarządzania reklamami dostarczanymi przez platformy SM (Facebook Ads, Facebook Insights itd);
  • zrealizowane efektywne kampanie oparte o wyniki;
  • doświadczenie w Social Selling, e-commerce będzie dodatkowym atutem;
  • umiejętność tworzenia raportów, analizy statystyk i wyciągania wniosków z danych liczbowych;
  • umiejętność analizowania działań konkurencji i wyciągania wniosków na podstawie tych analiz, przekształcanie wniosków w listy zadań i ich realizacja;
  • umiejętności w zakresie planowania strategicznego, tworzenia celów SMART, wyznaczania i realizowania konkretnych KPI;
  • znajomość narzędzi typu So Trender, Brand 24, Google Analytics;
  • holistyczną wiedzę na temat roli SM w marketing mix, korelacji działań Social Media z innymi działaniami Digital Marketingu;

Wyślij do nas swoje CV

My ze swojej strony oferujemy:

• pracę pełną wyzwań w dynamicznie rozwijającej się firmie, liderze branży e-commerce;
  • współpracę w oparciu o umowę o pracę;
  • świetną atmosferę pracy w zgranym i kreatywnym zespole;
  • dostęp do prywatnej opieki medycznej oraz pakiet sportowy;
dowolna forma współpracy
karta MultiSport
opieka medyczna
udział w konferencjach PB
ubezpieczenie na życie
owoce w biurze
e-prenumerata PB.pl
integracja 2x w roku
Poznaj nas lepiej na kariera.bonnier.pl

Prosimy o dodanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w dostarczonych dokumentach aplikacyjnych przez Bonnier Business Polska Sp z o.o, jako potencjalnego pracodawcy, w tym wizerunku dla celów związanych z uczestnictwem w przyszłych procesach rekrutacyjnych. Przyjmuję do wiadomości, że powyższa zgoda może być w każdej chwili cofnięta.”

Administratorem Danych Osobowych jest Bonnier Business Polska Sp.z o.o. ul Kijowska 1 03-738 Warszawa zwana dalej „Spółką”. W spółce został powołany Inspektor Ochrony Danych, adres korespondencyjny: ul. Ludwika Narbutta 22 lok. 23, 02-541 Warszawa, e-mail: iod@bonnier.pl.  Dane osobowe gromadzone przy pomocy aplikacji o pracę (CV) – przetwarzane w celach rekrutacyjnych – przetwarzane są na podstawie art. 6 ust 1 lit. a, a w zakresie wizerunku – art. 9 ust. 1 pkt. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej jako RODO). Dane osobowe podane przez kandydata związane z:

– uczestnictwem w wybranym procesie rekrutacyjnym będą przechowywane do czasu zakończenia procesu rekrutacyjnego na dane stanowisko,

– uczestnictwem w przyszłych procesach rekrutacyjnych będą przechowywane do czasu cofnięcia zgody kandydata na przetwarzanie jego danych w tym celu.

Dane osobowe mogą być ujawnione pracownikom lub współpracownikom Spółki, jak też podmiotom udzielającym wsparcia Spółce na zasadzie zleconych usług i zgodnie z zawartymi umowami powierzenia. Kandydat posiada prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

Kandydat ma również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jego danych osobowych narusza przepisy RODO. Podanie danych w aplikacji o pracę jest dobrowolne, ale niezbędne w celu uczestnictwa w bieżącym procesie rekrutacyjnym i ew. przyszłych rekrutacjach. Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych w ww. celach jest dobrowolne.