Home / Praca  / Burda Media Polska Sp. z o.o

Burda Media Polska Sp. z o.o

Burda International Poland to jedna z największych międzynarodowych spółek mediowo – technologicznych, która prowadzi swoją działalność w 20 krajach. W Polsce od ponad 25 lat z pasją rozwijamy rynek mediowy, wychodząc naprzeciw ciągle zmieniającym się oczekiwaniom technologicznym i kontentowym odbiorców w każdym wieku.
Jako jedyni posiadamy pełne portfolio tematyczne ponad 60 magazynów i najnowocześniejszych produktów on-linowych. Burda International Poland jest także wydawcą bestsellerowych książek, kolekcji dziecięcych, magazynów Custom Publishing oraz organizatorem prestiżowych eventów. Z kreowanym przez nas unikalnym kontentem co miesiąc docieramy do ponad 23 milionów osób.

Redaktor online Elle.pl

Miejsce pracy: Warszawa

Jeśli jesteś osobą, która chciałaby realizować poniższe zadania:

• Pisanie i zarządzanie treściami  w tematyce TRENDY w serwisie elle.pl
  • Obsługa CMS
  • Produkcja treści tj. materiałów wideo, pisanie artykułów, redagowanie i korekta artykułów, tworzenie grafik także w projektach partnerskich tytułu ELLE
  • Copywriting
  • Pozyskiwanie i rozwój społeczności serwisu za pomocą kont w mediach społecznościowych
  • Znajomość trendów w modzie

a ponadto wyróżniasz się poniższymi cechami:

• Min. dwuletnie doświadczenie w pisaniu tekstów do internetu, zwłaszcza związanych z modą i urodą
  • Umiejętność pisania zgodnie z zasadami SEO
  • Umiejętność współpracy z zespołem, także pod presją czasu
  • Kreatywność i zaangażowanie

koniecznie aplikuj!

a jeśli porozumiemy się co do wzajemnej współpracy, zaoferujemy Tobie:

• Współpracę z kreatywną redakcją Elle.pl
  • Udział w tworzeniu nowych pomysłów
  • Przyjazne miejsce pracy
  • Możliwości rozwoju kompetencji w zakresie redaktorskim

Administratorem danych jest BURDA MEDIA POLSKA z siedzibą w Warszawa 02-674, Marynarska 15, tel. +48 22 3603 900 lub +48 22 3603 901, e-mail: kontakt@burdamedia.pl

Klikając w przycisk „Wyślij” zgadzasz się na przetwarzanie przez Burda Media Polska, Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.

W każdym czasie możesz cofnąć zgodę, kontaktując się z nami pod adresem kariera@burdamedia.pl.

Twoje dane osobowe wskazane w Kodeksie pracy lub w innych ustawach szczegółowych, przetwarzamy w oparciu o przepisy prawa i ich podanie jest konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji. Pozostałe dane osobowe (np. wizerunek, zainteresowania) przetwarzamy na podstawie Twojej dobrowolnej zgody, którą wyraziłaś/eś wysyłając nam swoje zgłoszenie rekrutacyjne i ich podanie nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe zawarte w zgłoszeniu rekrutacyjnym także w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, jeżeli roszczenia dotyczą prowadzonej przez nas rekrutacji. W tym celu będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na ustaleniu, dochodzeniu lub obrony przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi.

Masz prawo dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych (na których przetwarzanie wyraziłeś zgodę) do innego administratora danych. Masz także prawo do wniesienia skargi do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (w przyszłości: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Twoje dane osobowe przetwarzamy w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu przez okres 3 miesięcy od daty zakończenia rekrutacji, a gdy wyraziłaś/eś zgodę na udział w przyszłych rekrutacjach przez okres 18 miesięcy.
Ponadto Twoje dane osobowe możemy przechowywać dla celów ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami związanymi z procesem rekrutacji przez okres 36 miesięcy.

Twoje dane osobowe możemy przekazać dostawcom usługi publikacji ogłoszeń o pracę, dostawcom systemów do zarządzania rekrutacjami, dostawcom usług IT takich jak hosting oraz dostawcom systemów informatycznych.

Nie przekazujemy Twoich danych osobowych poza Europejski Obszar Gospodarczy.

W razie pytań możesz się z nami skontaktować pod adresem kariera@burdamedia.pl lub naszym Inspektorem Ochrony Danych pod adresem: iod@burdamedia.pl