Home / Praca  / Columbus Energy S.A.

Columbus Energy S.A.

Grafika górna
40 kg plastiku w żołądku martwego wieloryba, ogromne pożary lasów deszczowych w Amazonii z powodu suszy i działań człowieka, płonące wysypiska śmieci w Polsce – to nasza codzienność. Czy chcemy takiej przyszłości?
Jeśli mówisz TAK ekologii, chcesz zmiany polskiej energetyki na OZE i masz żyłkę dziennikarza, dołącz do naszego ZESPOŁU, który na co dzień daje dobrą energię!
Szukamy człowieka z misją
  COPYWRITERA
z głową pełną marketingowych pomysłów!

#ZYSKUJESZ:

• pracę na pełnym etacie w nowoczesnym biurze i z zespołem kreatywnych osób (oczywiście w oparciu o umowę o pracę – lub inną, wybór zależy od Ciebie),
  • realny wpływ na kształtowanie treści i opinii w przestrzeni mediów,
  • zaangażowany udział w edukacji ekologicznej i zmianie świadomości Polaków,
  • masę nietuzinkowych zadań i możliwość realizacji własnych pomysłów – od prasówek, przez artykuły i kampanie ekologiczne, po wywiady w terenie.

#SPRAWDZISZ SIĘ, JEŚLI:

• masz “lekkie pióro” – doświadczenie w pisaniu różnych form tekstów (artykułów, newsów, postów, wywiadów),
  • orientujesz się w temacie ekologii oraz odnawialnych źródeł energii,
  • masz dobrą energię – liczymy na Twoją inicjatywę i aktywne tropienie ekoafer,
  • lubisz pracę z ludźmi, prowadzenie wywiadów i dziennikarstwo terenowe,
  • elastycznie podchodzisz do zadań.

Pracuj z Columbus Energy – jesteśmy Liderem w dawaniu dobrej energii! Zaufało nam już 6 200 właścicieli domów w całej Polsce. Instalacje fotowoltaiczne zamontowane u naszych klientów pozwoliły zredukować emisję CO2 o ponad 25 tys. ton i uratowały ponad 5 tys. drzew. Wytworzona przez nie energia pozwoliłaby nam aż 4 tys. razy okrążyć Ziemię samochodem elektrycznym.

Prosimy o dopisanie w CV następującej klauzuli:
“Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej aplikacji przez spółkę Columbus Energy S.A. z siedzibą w Krakowie, na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacji”
Jeśli wyraża Pan/Pani  również zgodę na przetwarzanie danych osobowych po zakończeniu procesu rekrutacyjnego na potrzeby przeszłych rekrutacji również, prosimy o dostarczenie drugiej zgody o następującej treści:
“Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej aplikacji przez spółkę Columbus Energy S.A. z siedzibą w Krakowie, na potrzeby przyszłych procesów rekrutacji, w tym również na inne stanowiska”
Grafika dolna
Zostałam/em poinformowana/y, przez Administratora Danych Osobowych tj. Columbus Energy S.A. z siedzibą w Krakowie (kontakt: ul. Josepha Conrada 20, 31-357 Kraków) o tym, że:
  1. Podanie danych osobowych w CV jest dobrowolne, lecz konieczne do przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości przeprowadzenia postępowania rekrutacyjnego. Dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art 6 ust 1 pkt a i c Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
  2. Odbiorcami danych osobowych mogą być podmioty z grupy kapitałowej Columbus Energy S.A. oraz podmioty współpracujące.
  3. Przysługuje mi prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. W celu realizacji wymienionych praw należy przesłać e-mail z wybranym żądaniem na adres mailowy: rekrutacja@columbusenergy.pl
  4. Mam prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uznam, iż przetwarzanie danych osobowych mnie dotyczących narusza przepisy ustawy o ochronie danych osobowych lub Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
  5. Dane osobowe będą przetwarzane przez czas niezbędny do przeprowadzenia procesu rekrutacji, a po jego zakończeniu maksymalnie przez okres 1 roku albo do czasu cofnięcia zgody.
  6. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
  7. Moje danie osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanemu przetwarzaniu (profilowaniu).
  8. W przypadku pytań dotyczących przetwarzania danych osobowych mogę się skontaktować z Inspektorem Danych Osobowych pod adresem iod@columbusenergy.pl.