Home / Praca  / EUVIC Sp. z o.o

EUVIC Sp. z o.o

Dlaczego Euvic?

Już od kilkunastu lat działamy w obszarze usług informatycznych.

Nasz zespół to dziś ponad 700 specjalistów, a w całej grupie technologicznej Euvic, która skupia firmy informatyczne z całej Polski – ponad 2000. Pracujemy w 15 siedzibach w Polsce i w 3 poza granicami kraju. Euvic to ponad 150 różnorodnych projektów realizowanych w teamach od kilku do kilkudziesięciu osób.

Podstawowe informacje

Oczekujemy:

• Minimum 4 lata doświadczenia w marketingu
  • Doświadczenia w branży IT
  • Samodzielności w prowadzeniu działań
  • Znajomości języka angielskiego lub elfickiego w stopniu pozwalającym na swobodną komunikację
  • Poprawnej polszczyzny (ktoś musi poprawić błędy w nagłówku ogłoszenia)
  • Umiejętności prowadzenia kampanii promocyjnych firmy
  • Lekkiego pióra i zmysłu redaktorskiego
  • Doświadczenia w pracy w social media
  • Mile widziane doświadczenie w branży IT

Mile widziane:

• Kreatywność i otwarty umysł
  • Energia do działania
  • Co najmniej podstawowa znajomość programów graficznych

Zakres obowiązków:

• Działania związane z marketingiem rekrutacyjnym
  • Działania związane z marketingiem wewnętrznym
  • Szeroko pojęta obsługa social media
  • Współtworzenie wydarzeń firmowych
  • Wszystko co według ciebie przyczyni się do naszego sukcesu rekrutacyjnego

Oferujemy:

• Pracę wśród ludzi z pasją
  • Elastyczny czas pracy

Dopasowane do twoich potrzeb
    Aplikując akceptujesz poniższą Klauzulę informacyjną

Klauzula informacyjna
    Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO informuję, iż:

1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Euvic sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach (44-100) ul. Przewozowa 32,
    2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO, na podstawie Pani/Pana dobrowolnej zgody;
    3. odbiorcą Pani/Pana danych osobowych jest Euvic sp. z o.o., podmioty wchodzące w skład grupy kapitałowej Euvic oraz klienci Euvic sp. z o.o. lub innych podmiotów wchodzących w skład grupy kapitałowej Euvic sp. z o.o.
    4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres uzasadniony wykorzystaniem tych danych w procesach rekrutacyjnych podjętych zarówno przed złożeniem zgody jak i w okresie późniejszym.
    5. posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem. Oświadczenie o cofnięciu zgody na przetwarzanie danych osobowych wymaga jego złożenia w formie pisemnej lub elektronicznej na adres mailowy rekrutacja@euvic.pl
    6. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
    7. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla celów związanych z przeprowadzeniem procesu rekrutacji zarówno przed złożeniem zgody jak i w okresie późniejszym.

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych

Na podstawie art. 7 ust. 1 RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora, którym jest Euvic sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach (44-100) ul. Przewozowa, a także inne podmioty wchodzące w skład grupy kapitałowej Euvic, moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji w (i) Euvic sp. z o.o. lub (ii) podmiotach wchodzących w skład grupy kapitałowej Euvic oraz przekazywanie ich w celach informacyjnych podmiotom biorącym udział w procesie rekrutacji, w tym do państw trzecich.
    Przedmiotowa zgoda dotyczy procesów rekrutacji podjętych zarówno przed złożeniem niniejszej zgody jak i w okresie późniejszym.
    Niniejsza zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt 11 RODO.
    Zostałem/am poinformowany, iż niniejsza zgoda może być wycofana w każdym momencie.
    Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.