Home / Praca  / F.B.I. TASBUD S.A.

F.B.I. TASBUD S.A.

„Bazując na doświadczeniu budujemy stabilną przyszłość”
F.B.I. TASBUD jest międzynarodową grupą kapitałową, której tradycja sięga 1985 roku. Naszym głównym profilem jest generalne wykonawstwo prestiżowych inwestycji budowlanych zarówno dla kontrahentów krajowych jak i zagranicznych. Jesteśmy znani na takich rynkach zagranicznych jak: skandynawski, afrykański i azjatycki. Pracujemy tak, aby każda realizowana przez nas inwestycja była naszą wizytówką. Potwierdzeniem tego jest zadowolenie klientów oraz liczne nagrody i wyróżnienia jakie otrzymaliśmy, m.in. Perła Polskiej Gospodarki, Złoty Medal Quality International, Rodzinna Firma Roku, Pracodawca Roku w Budownictwie, Best of Poland, Kreator Budownictwa, Budowa Roku czy Polska Nagroda Inteligentnego Rozwoju.
Siłą F.B.I. TASBUD jest zgrany zespół pracowników. Ich doskonałe wykształcenie, zdobyte na polskich i zagranicznych uczelniach, doświadczenie, entuzjazm i pracowitość umożliwiają kompleksowość, precyzję oraz skuteczność realizacji zadań, przy zachowaniu pełnej elastyczności, wobec często zmiennych wymagań Inwestorów.
W związku z dynamicznym rozwojem oraz nowymi kontraktami aktualnie poszukujemy kandydata na stanowisko:

SPECJALISTA DS. MARKETINGU I PR

Miejsce pracy: Warszawa  Balaton 20, 01-981 Warszawa, Polska
Ważna jeszcze 14 dni  do 29 Stycznia 2020
Specjalista

Opis stanowiska:

• kontakt z mediami oraz innymi instytucjami,
  • tworzenie materiałów promocyjnych (graficznych i tekstowych), komunikatów prasowych, materiałów na stronę internetową, prezentacji spółki etc.
  • uczestniczenie w targach, konferencjach, kongresach,
  • obsługa kanałów social media,
  • organizowanie imprez firmowych,
  • organizowanie akcji charytatywnych,
  • wykonywanie fotorelacji z wydarzeń firmowych,
  • prowadzenie strony www w języku polskim i angielskim.

Wymagania:

• wykształcenie kierunkowe (public relations, marketing),
  • minimum roczne doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • umiejętność tworzenia materiałów graficznych (np.: ulotki, foldery),
  • poprawne i swobodne posługiwanie się językiem polskim (znajomość gramatyki i ortografii), lekkie pióro,
  • komunikatywna znajomość języka angielskiego,
  • kreatywność, komunikatywność, energia i chęć do działania, odpowiedzialność,
  • doświadczenie w branży budowlanej będzie dodatkowym atutem.

Oferujemy:

• stabilne zatrudnienie w prężnie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku krajowym i zagranicznym,
  • możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji,
  • prywatną opiekę medyczną i ubezpieczenie grupowe oraz dodatkowe benefity,
  • pracę w dynamicznym i przyjaznym zespole.
Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez F.B.I. TASBUD S.A. z siedzibą w Warszawie (01-981), ul. Balaton 20. Jednocześnie oświadczam, że przekazuje moje dane osobowe całkowicie dobrowolnie. Oświadczam ponadto, że zostałem/łam poinformowany/a o przysługującym mi prawie dostępu do treści tych danych i możliwości ich poprawiania, a także o prawie do wycofania zgody na przetwarzanie tych danych w każdym czasie.”
Informujemy, że Administratorem Państwa danych jest  F.B.I. TASBUD S.A. z siedzibą w Warszawie,
ul. Balaton 20. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne. Państwa dane osobowe zostaną trwale usunięte w ciągu trzech miesięcy od zakończenia procesu rekrutacji.