Home / Praca  / Grupa PTWP

Grupa PTWP

Grupa PTWP, wydawca portalu internetowego PortalSamorzadowy.pl poszukuje osoby na stanowisko:

Dziennikarz

Miejsce pracy: Warszawa/Katowice

Do obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będą należały:
– tworzenie autorskich treści

– inicjowanie, selekcja tematów i sprawne reagowanie na bieżące wydarzenia, “czucie newsa”
– research, monitoring polskich i zagranicznych (social) mediów

Wymagania:

– doskonała znajomość języka polskiego w mowie i piśmie

– lekkie pióro, umiejętność syntezy i przestawiania skomplikowanych zagadnień w zrozumiały sposób

– bardzo mile widziane doświadczenie w redakcjach internetowych
– terminowość, zorganizowanie, rzetelność
– mile widziana podstawowa umiejętność obróbki zdjęć
– umiejętność pracy w zespole

Oferujemy:

– pracę w znanej i renomowanej firmie medialnej
– możliwość poszerzenia wiedzy i umiejętności zawodowych

– dużą samodzielność działania

– możliwość realizacji własnych pomysłów

W przypadku zainteresowania zatrudnieniem na powyższym stanowisku, prosimy o przesłanie mailem aplikacji (CV) na adres agnieszka.kolodziej@ptwp.pl.

W tytule wiadomości mailowej proszę wpisać „Praca PortalSamorzadowy.pl“. Wysłany mail stanowi jednocześnie wniosek kandydata o wykorzystanie zawartych w niej danych w procesie rekrutacji. Aplikację prosimy przesyłać na adres do dnia 25 lutego 2020 roku. Aplikacje bez nazwy stanowiska w e-mailu nie będą rozpatrywane.

Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości S.A. (Grupa PTWP) jest firmą działającą w obszarze zintegrowanych rozwiązań w zakresie komunikacji i nowych mediów, jej aktywność skupia się na rynku internetowym. Grupa PTWP zajmuje się organizacją kongresów, konferencji, seminariów i wydarzeń specjalnych na czele z Europejskim Kongresem Gospodarczym – European Economic Congress (EEC) – jedną z najbardziej prestiżowych imprez odbywających się w Europie Centralnej. W skład Grupy PTWP wchodzi także spółka PTWP-ONLINE Sp. z o.o. wydawca 20 portali branżowych oraz PTWP Event Center zarządzająca Międzynarodowym Centrum Kongresowym i Halą Widowiskowo-Sportową Spodek w Katowicach.

Dane osobowe przesłane w dokumentach aplikacyjnych będziemy przetwarzać wyłącznie w zakresie wynikającym z art. 22 (1) Kodeksu pracy, niezbędnym do przeprowadzenia rekrutacji lub dokonania innych czynności przed zawarciem ewentualnej umowy. Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia.

Jeżeli w dokumentach aplikacyjnych zostaną podane także dane nie wynikające z art. 22(1) Kodeksu pracy lub jeśli możemy korzystać z tych dokumentów także w procesach rekrutacji prowadzonych przez inne spółki z naszej grupy kapitałowej, prosimy o dodanie w dokumentach aplikacyjnych odpowiedniej klauzuli np.: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych przesłanych w dokumentach aplikacyjnych, także tych nie wynikających z art. 22 (1) Kodeksu pracy, w procesach rekrutacji prowadzonych przez ogłoszeniodawcę oraz przez inne spółki z jego grupy kapitałowej (Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości S.A., PTWP-ONLINE Sp. z o.o., PTWP Event Center Sp. z o.o. oraz Publikator Sp. z o.o.). Zgoda wyrażona jest do czasu jej odwołania.

W każdej chwili można wycofać udzielone zgody, zgłosić uwagi, zastrzeżenia lub inne wnioski dotyczące przetwarzania przez nas danych osobowych pod adresem

odo@ptwp.pl.