Home / Praca  / IBERION sp. z o.o.

IBERION sp. z o.o.

IBERION to grupa mediowa przyszłości, która rozwija się w zawrotnym tempie. Do grupy należą już takie serwisy jak: Lelum.pl – portal dla Nowoczesnych Kobiet, BiznesInfo.pl – czołowy portal finansowy, ZeStadionu.pl – portal sportowy, WTV – nowa telewizja internetowa, Pacjenci.pl – portal medyczny, AntyFake.pl – jeden z pierwszych portali factcheckingowych oraz Turyści.pl – nowy serwis o podróżach. Firmę oraz Zarząd tworzą młodzi, pełni energii ludzie, dla których praca jest równocześnie największą pasją.

Redaktor portalu o Warszawie

Miejsce pracy: Warszawa

OCZEKUJEMY:

• wiedzy związanej z tematyką portalu
  • proaktywnej, dynamicznej postawy i chęci do pisania
  • bezbłędnego posługiwania się pisanym językiem polskim
  • umiejętności szybkiego pisanina komputerze
  • mile widziana znajomość zasad SEO

OFERUJEMY:

• Umowę o pracę
  • Szerokie perspektywy rozwoju i wzrostu wynagrodzenia oraz premie
  • Elastyczne godziny pracy
  • Szkolenia z udziałem ekspertów
  • Ubezpieczenie zdrowotne Medicover
  • Pracę w nowoczesnym biurowcu na warszawskim Ursynowie
  • szampańskie imprezy firmowe
  • luźną atmosferę i brak dresu code
  • służbowego laptopa

Nie ma możliwości pracy zdalnej.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)).