Home / Praca  / “KINO POLSKA TV” S.A. – Specjalista

“KINO POLSKA TV” S.A. – Specjalista

Starszy specjalista ds. PR i content marketingu

Miejsce pracy: Warszawa

Na stanowisku Starszego specjalisty ds. PR i content marketingu odpowiadać będziesz m.in. za:

• kontakt i współpracę z mediami,
  • tworzenie informacji prasowych i inicjowanie publikacji w mediach,
  • planowanie i realizację projektów content marketingowych, np. tworzenie landing page’y
  • współpracę z zewnętrzną agencją oraz innymi działami (IT, Grafiki) w zakresie tworzenia, prowadzenia i aktualizacji stron internetowych (dostarczanie materiałów, koordynowanie pracy agencji, monitorowanie aktualizacji stron internetowych),
  • inicjowanie i tworzenie contentu na strony internetowe (teksty lub inne dedykowane materiały),
  • aktualizowanie serwisu prasowego (pressroom),
  • wysyłkę newsletterów programowych,
  • przygotowywanie i realizację wysyłek kreatywnych,
  • nadzór nad tworzeniem opisów do pozycji programowych kanałów z Grupy Kino Polska.

Jeśli:

• kochasz pisać i masz do tego talent
  • uwielbiasz rozmawiać z ludźmi i ciągle szukasz z nimi kontaktu
  • pilnujesz terminów i masz duszę perfekcjonisty
  • jesteś kinomanem i znasz najnowsze trendy ze świata filmów i seriali
  • wielozadaniowość i praca pod presją czasu Cię nie przeraża
  • język angielski nie jest Ci obcy
  • Google Analytics to Twój dobry znajomy
  • SEO nie brzmi dla Ciebie jak chińska łamigłówka
  • do Twoich atutów zaliczają się świetna organizacja pracy i samodzielność
  • a „kreatywność” to Twoje drugie imię

możesz być idealnym kandydatem/kandydatką do naszego zespołu.

Wyślij do nas CV.

Dodatkowe wymagania:

• wykształcenie wyższe
  • minimum 3 lata doświadczenia w PR (warunek konieczny), preferowana branża – telewizyjna
  • znajomość branży mediowej oraz wskaźników oglądalności będzie dodatkowym atutem

Oferujemy Ci:

• pracę w grupie medialnej Kino Polska TV SA, w której portfolio znajdują się m.in. kanały telewizyjne: Stopklatka TV, Kino TV, Kino Polska, Kino Polska Muzyka, FilmBox , Zoom TV, Gametoon
  • pozytywną atmosferę i pracę w fajnym zespole
  • umowę o pracę
  • atrakcyjne benefity

W zgłoszeniu prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. nr 133, poz. 833 z późn. zm.)”

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (dalej „RODO”) informujemy, że:

I.              Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka Kino Polska TV S.A. z siedzibą w Warszawie (kod pocztowy: 02-801), ul. Puławska 435A, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla M. St. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS 0000363674, NIP: 5213248560, kapitał zakładowy 1.982.140,40 zł w całości opłacony.

II.             W sprawie ochrony swoich danych osobowych możesz skontaktować się  pisemnie na adres naszej siedziby wskazany w punkcie I. powyżej.

III.            Cele i podstawy przetwarzania.

Będziemy przetwarzać Twoje dane, które udostępniasz w swoim CV:

1)            w celu przeprowadzenia bieżącego procesu rekrutacyjnego – podstawą prawną przetwarzania danych w tym przypadku są przepisy prawa tj. Kodeksu pracy oraz zgoda w zakresie w jakim podane przez kandydata dane osobowe wykraczają poza zakres, który został wskazany w przepisach prawa (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. c i a RODO);

2)            w celach przyszłych rekrutacji, dane te będą przetwarzane w oparciu o wyrażoną zgodę (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. a RODO);

3)            w celu zawarcia i wykonania umowy w związku z prowadzoną rekrutacją na stanowisko, którego dotyczy przedmiotowe ogłoszenie (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

4)            w celach archiwalnych (dowodowych) będących realizacją naszego prawnie uzasadnionego interesu zabezpieczenia informacji na wypadek prawnej potrzeby wykazania faktów (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO);

5)            w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami będącego realizacją naszego prawnie uzasadnionego w tym interesu (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO);

6)            w celach analitycznych (ogólnej optymalizacji naszych produktów, optymalizacji procesów obsługi, analizy finansowej naszej spółki itp.) będącego realizacją naszego prawnie uzasadnionego w tym interesu (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

IV.           Prawo do sprzeciwu

W każdej chwili przysługuje Ci prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych, przetwarzanych w celu i na podstawie wskazanych powyżej. Przestaniemy przetwarzać Twoje dane w tych celach, chyba że będziemy w stanie wykazać, że istnieją ważne, prawnie uzasadnione podstawy, które są nadrzędne wobec Twoich interesów, praw i wolności lub Twoje dane będą nam niezbędne do ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.

V.            Okres przechowywania danych

Będziemy przechowywać Twoje dane przez okres niezbędny do osiągnięcia celów określonych w pkt III. powyżej, tj. do czasu, aż wycofasz swoją zgodę lub ustalimy, że się zdezaktualizował. Jeżeli nie dojdzie do zawarcia umowy w ciągu dwóch miesięcy od złożenia oferty, Twoje dane osobowe związane z ofertą zostaną niezwłocznie usunięte, chyba że wyraziłeś zgodę na przetwarzanie danych osobowych w celach przyszłych rekrutacji – wtedy Twoje dane mogą być przetwarzane przez okres 6 miesięcy od zakończenia celów przedmiotowej rekrutacji.

VI.           Odbiorcy danych

Twoje dane osobowe mogą zostać przekazywane:

a)            podmiotom z Grupy Kino Polska TV S.A., naszym partnerom, czyli firmom,

z którymi współpracujemy łącząc produkty lub usługi, instytucjom określonym przez przepisy prawa np. Urząd Skarbowy, ZUS, itp.

b)            naszym podwykonawcom (podmiotom przetwarzającym) np. firmom księgowym, prawniczym, informatycznym, agencjom marketingowym.

VII.          Prawa osób, których dane dotyczą:

Zgodnie z RODO, przysługuje Ci prawo do:

a)            dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii,

b)            sprostowania (poprawiania) swoich danych,

c)             usunięcia, ograniczenia lub wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania,

d)            przenoszenia danych,

e)            wniesienia skargi do organu nadzorczego.

VIII.         Informacja o dobrowolności podania danych

Podanie danych jest dobrowolne oraz niezbędne do zawarcia umowy, o której mowa w pkt III. 3 powyżej.

IX.            Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

Informujemy, że w procesach, o których mowa w pkt III. powyżej nie podejmujemy decyzji w sposób zautomatyzowany i Twoje dane nie są profilowane.

X.             Zgoda oraz informacja o możliwości wycofania zgody

W każdej chwili przysługuje Ci prawo do wycofania zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych, ale cofnięcie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Twojej zgody przed jej wycofaniem.