Home / Praca  / LUX MED Sp. z o.o.

LUX MED Sp. z o.o.

LUX MED to społeczność ekspertów z różnorodnym doświadczeniem.
Troszczymy się o zdrowie i rozwijamy w przyjaznej atmosferze.

Specjalista/-ka ds. Komunikacji Korporacyjnej

Miejsce pracy: Warszawa

Zadania:

• Dbanie o wizerunek Grupy i poszczególnych marek.
    • Pisanie tekstów korporacyjnych i produktowych.
    • Realizacja projektów komunikacji wewnętrznej i zewnętrznej.
    • Komunikacja produktów i usług oferowanych przez Grupę.
    • Współpraca z agencjami i podwykonawcami.

Oczekiwania:

• Minimum 2-letnie doświadczenie w komunikacji korporacyjnej i/lub produktowej.
    • Wykształcenie wyższe ekonomiczne, humanistyczne lub z zakresu nauk o zdrowiu.
    • Lekkie pióro – łatwość pisania tekstów i chęć przygotowywania ich w dużej liczbie.
    • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie (warunek konieczny).
    • Doświadczenie w realizacji projektów komunikacji wewnętrznej (ważny atut).
    • Umiejętność pracy pod presją czasu i w sytuacjach kryzysowych.
    • Bardzo dobra organizacja pracy, otwartość i łatwość nawiązywania kontaktów.

Oferujemy:

Benefity

SZKOLENIA WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE

Na każdym szczeblu kariery zapewniamy różnorodne możliwości doskonalenia umiejętności zawodowych oraz kompetencji miękkich.

Nauka języka angielskiego

Każdy pracownik może uczestniczyć w dofinansowanym kursie języka angielskiego.

ŚCIEŻKI ROZWOJU ZAWODOWEGO

Zawierają przejrzyste schematy stanowisk oraz zasady i wytyczne, które są podstawą do awansów.

DOSTĘP DO NAJNOWSZYCH TECHNOLOGII

Jako nowoczesny pracodawca stawiamy na innowacyjne rozwiązania technologiczne, które znacząco poprawiają komfort pracy. Mamy ponad 20 zespołów scrumowych i elastyczne ścieżki rozwoju. Jeśli chcesz wykorzystywać takie narzędzia i technologie jak: C#, ASP.NET MVC, WCF, JavaScript, narzędzi ORM (Entity Framew ork), IoC, narzędzi kontroli wersji (GIT) oraz wielu innych, dołącz do naszego zespołu!

Karta Multisport

Oferujemy kartę Multisport, dzięki czemu Pracownicy i Współpracownicy naszej Grupy mają dostęp do bazy placówek sportowych w całym kraju.

Ubezpieczenia

Oferujemy możliwość wykupienia pakietów ubezpieczenia na bardzo korzystnych warunkach.

Opieka medyczna

Po okresie próbnym otaczamy opieką medyczną naszych Pracowników, Współpracowników oraz członków ich rodzin na preferencyjnych warunkach, umożliwiając im dostęp do profesjonalistów branży – naszych kolegów i koleżanek.

MIŁA I PRZYJAZNA ATMOSFERA

Tworzymy zgrany zespół, w którym wpieramy się wzajemnie i chętnie dzielimy się wiedzą.

PROGRAMY PROMUJĄCE ZDROWY TRYB ŻYCIA

Kładziemy duży nacisk na propagowanie prozdrowotnych postaw: dbałość o ruch, zbilansowaną dietę i profilaktykę oraz właściwe zarządzanie codziennymi nawykami, aby mieć jak najwięcej energii do działania.

Rekrutacja

Interesuje Cię praca w naszej organizacji? Chciałbyś się rozwijać u boku profesjonalistów z obszaru medycyny i zarządzania w jednej z najszybciej rozwijających się branży? Lubisz wyzwania? A może jesteś zwolennikiem work & life balance i szukasz unikatowego miejsca pracy, w którym będziesz mógł godzić swoje pasje i życie rodzinne z karierą?  Zajrzyj do naszej zakładki Kariera na www.luxmed.pl, gdzie w każdym czasie i miejscu będziesz mógł zapoznać się z naszymi aktualnymi ofertami pracy. Poszukaj odpowiedniej dla siebie propozycji i prześlij nam swoje CV.

ETAP 1

Jeśli znajdziesz ofertę pracy, która Cię zainteresuje i jest zgodna z Twoimi kompetencjami, prześlij nam swoje CV. Zespół profesjonalnych rekruterów z uwagą rozpatruje aplikacje wszystkich osób, które interesują się pracą w LUX MED.

ETAP 2

Rozmowa telefoniczna – jeżeli Twoje CV nas zainteresuje, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie i zaprosimy Cię do dalszych etapów procesu rekrutacji.

ETAP 3

Rozmowa rekrutacyjna – kolejnym krokiem będzie bezpośrednie spotkanie z nami. W trakcie tego etapu weryfikujemy Twoje dopasowanie do oferowanego stanowiska – sprawdzamy Twoje kompetencje, umiejętności oraz dopasowanie do zespołu i kultury organizacyjnej naszej firmy. To ważny element – bądź sobą, pamiętaj, że rozmowa o pracę może być przyjemnym oraz rozwijającym doświadczeniem.

ETAP 4

W większości rekrutacji ostatnim etapem rekrutacji jest rozmowa z bezpośrednim przełożonym. To dobra okazja, by poznać potencjalnego szefa oraz zadać szczegółowe pytania o oferowaną rolę. Po tym etapie pozostaje już tylko decyzja o wyborze najlepszego Kandydata.