Home / Praca  / media-press.tv SA –

media-press.tv SA –

Media Press jest polską firmą, która dzięki innowacjom technologicznym odniosła międzynarodowy sukces. Stworzyliśmy najnowocześniejszy i najbardziej funkcjonalny system redakcyjny w Europie, który pozwolił nam zbudować przewagę konkurencyjną i zostać liderem w branży metadanych telewizyjnych i multimedialnych.
Pracujemy dla największych firm telekomunikacyjnych i mediowych, takich jak Orange, Sky, Canal+, Swisscom, T-Mobile, Vodafone, Bauer, Bertelsmann.
Efekty naszej pracy docierają do ponad 100 milionów osób w całej Europie w postaci różnorodnych serwisów EPG i VOD oraz stron magazynów telewizyjnych.
W skład naszego międzynarodowego zespołu redakcyjnego wchodzi blisko 300 osób, pracujących w całej Europie od Bukaresztu, przez Berlin, aż po Paryż. W Polsce redakcje zlokalizowane są w Krakowie, Katowicach i Raciborzu. Mówimy w 28 językach! Codziennie opracowujemy dane pochodzące z ponad 5000 źródeł, którymi są stacje telewizyjne i radiowe, katalogi VoD i OTT oraz inne wyspecjalizowane serwisy.
Dołącz do nas!

Redaktor działu Sport

Miejsce pracy: Kraków
Nr ref.: 201911/RDS

Opis stanowiska:

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za kompleksowe zarządzanie bazą danych o sportowych programach telewizyjnych. Nadzór będzie dotyczył zwłaszcza struktury wydarzeń sportowych i ich powiązań z audycjami emitowanymi przez stacje telewizyjne całego kontynentu. Ponadto do zadań redaktora należeć będzie dbanie o kompletność informacji o relacjonowanych wydarzeniach. Dodatkowo, osoba ta będzie koordynować pracę redaktorów sportowych, pracujących w międzynarodowych strukturach firmy i nadzorować realizację polityki jakości firmy. Do zadań osoby będzie też należało organizowanie szkoleń wewnętrznych, reprezentowanie firmy na zewnątrz oraz współpraca nad rozwojem serwisów z informacjami sportowymi naszej firmy.

Wymagania:

• interdyscyplinarna wiedza na temat sportu i organizowanych turniejów na poziomie lokalnym i globalnym,
  • ogólna znajomość technologii informatycznych związanych z przetwarzaniem informacji (bazy danych, kategoryzowanie, tagowanie),
  • znajomość języka angielskiego lub niemieckiego, umożliwiająca rozumienie treści opisów audycji sportowych i pozwalająca na komunikację z międzynarodowym zespołem redakcyjnym,
  • każdy dodatkowy język będzie dużym atutem,
  • doskonała organizacja pracy i samodyscyplina,
  • umiejętność pracy w zespole.

Oferujemy:

• stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • wynagrodzenie zasadnicze oraz premię
  • prywatną opiekę lekarską
  • kafeterię MyBenefi
  • kartę Multisport
  • bilety do kina
  • pracę w międzynarodowym środowisku wśród pasjonatów mediów i nowych technologii
Prosimy o zawarcie w aplikacji klauzuli zgody, o jednej z niżej podanych treści:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej aplikacji przez firmę Media-Press.TV S.A. z siedzibą w Krakowie, w celu przeprowadzenia obecnego procesu rekrutacyjnego.
LUB
 Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej aplikacji przez firmę Media-Press.TV S.A. z siedzibą w Krakowie, w celu przeprowadzenia obecnego postępowania rekrutacyjnego oraz w kolejnych naborach kandydatów, w tym naborach na inne stanowiska.

Przesłanie dokumentów aplikacyjnych jest jednoznaczne z przyjęciem do wiadomości, że administratorem Twoich danych osobowych jest Media-Press.TV S.A. z siedzibą w Krakowie, ul. Karola Szymanowskiego 1/15, 30-047 Kraków.
Podanie danych osobowych w dokumentach aplikacyjnych jest dobrowolne, ale również konieczne do przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości przeprowadzenia postępowania rekrutacyjnego. Dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 pkt. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016 r (tzw. RODO).
Masz prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Ponadto przysługuje Ci prawo wniesienia skargi na przetwarzanie danych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Odbiorcami danych mogą być podmioty działające na zlecenie administratora danych na podstawie zawartych umów powierzenia przetwarzania, w szczególności podmiotami, uczestniczącymi w procesie rekrutacji i zatrudnienia.
Dane osobowe przetwarzane będą do czasu zakończenia prowadzenia rekrutacji, nie dłużej jednak niż przez sześć miesiące od dnia przesłania CV lub w okresie nie dłuższym niż trzy lata od zakończenia procesu rekrutacyjnego, o ile udzielono zgody na przetwarzanie danych w rekrutacjach przyszłych. Dane osobowe kandydatów nie będą podlegały zautomatyzowanemu przetwarzaniu.
Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu z wybranymi kandydatami.