Home / Praca  / MineBest Sp. z o. o.

MineBest Sp. z o. o.

MineBest jest firmą technologiczną, rozwijającą centra danych (ang. datacenter). Specjalizujemy się w budowie farm do kopania kryptowalut, które dzięki rozwiniętej przez MineBest technologii (Smart Mining) wyróżniają się pełną automatyzacją oraz są zoptymalizowane pod względem kosztów utrzymania. Dołącz do naszego zespołu i rozwijaj się z nami w międzynarodowych strukturach jako:

REDAKTOR NACZELNY

Miejsce pracy: WARSZAWA

Zakres obowiązków:

• Zarządzanie redakcją gazety o tematyce biznesowo-finansowej;
  • Opracowywanie koncepcji treści, przygotowywanie artykułów, wywiadów;
  • Koordynacja i nadzór nad pracami graficznymi;
  • Koordynacja tworzenia internetowej wersji czasopisma.

Jeśli jesteś osobą, która posiada:

• 10-letnie doświadczenie pracy redaktorskiej, praca na stanowisku redaktora naczelnego będzie dodatkowym atutem;
  • Znajomość zakresu działań redaktora naczelnego oraz jego praw i obowiązków;
  • Doświadczenie w tworzeniu tekstów o tematyce biznesowo-finansowej;
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie C1;
  • Doświadczenie w działaniach marketingowych i promocyjnych.

Dołączając do naszego zespołu zyskujesz:

• Możliwość rozwoju osobistego i zdobywania doświadczenia w prężnie rozwijającym się start-upie;
  • Pracę w zespole, który z sukcesem tworzy firmę w najszybciej rozwijającej się branży blockchain;
  • Atrakcyjną lokalizację biura przy moście Poniatowskiego i pracę w międzynarodowym środowisku;
  • Prywatną opiekę medyczną i kartę multisport;
  • Pizza day, sushi day, ice cream day;
  • Wyjazdy integracyjne.

Informujemy, że odpowiemy tylko na wybrane oferty

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:

1. „Wyrażam zgodę na wykorzystanie mojego CV w przyszłych procesach rekrutacyjnych organizowanych przez firmę Minebest, w tym również na inne stanowiska”.

2. Każdorazowo do treści zgód należy dołączyć treść obowiązków informacyjnych: „Informujemy jednocześnie, iż mogą Państwo wyrazić zgodę jedynie na przedmiotową rekrutację lub również na rekrutacje przyszłe. Administratorem Państwa danych osobowych jest Minebest z siedzibą w Warszawie przy ul. Jerzego Ficowskiego 15 01-747 adres mailowy: aga@minebest.com Podanie danych osobowych w CV jest dobrowolne, jednak potrzebne do przeprowadzenia procesu rekrutacji. W przypadku braku udzielenia stosownej zgody, nie będzie można wziąć Państwa aplikacji pod uwagę w procesie rekrutacji. Państwa dane osobowe będą przetwarzane na podstawie udzielonej zgody. W każdym czasie macie Państwo możliwość dostępu do swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych czy prawo do wniesienia sprzeciwu. Macie Państwo również możliwość cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym czasie, co jednak nie będzie wpływało na prawidłowość wcześniejszego przetwarzania danych. Przysługuje Państwu również prawo do wniesienia skargi na proces przetwarzanych przez nas danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Państwa dane osobowe nie będą podlegać zautomatyzowanemu przetwarzaniu w tym profilowaniu.
Chcielibyśmy również poinformować, iż przesłane dane osobowe będą przetwarzane do czasu zakończenia rekrutacji lub w okresie 2 lat od przesłania aplikacji w przypadku gdy wyrażą Państwo zgodę na przetwarzanie danych osobowych w kolejnych rekrutacjach, w tym również na inne stanowiska lub do czasu cofnięcia przez Państwa zgody.”