Home / Praca  / MUNICIPIUM SA – Redaktor

MUNICIPIUM SA – Redaktor

Czołowy polski wydawca pism i kalendarzy oraz organizator szkoleń i konferencji dla samorządów w związku z dalszym rozwojem poszukuje kandydatów na stanowisko:

Redaktor prowadzący miesięcznik
dotyczący zarządzania nieruchomościami mieszkaniowymi
Miejsce pracy: Warszawa

Zakres obowiązków:

Zarządzanie procesem wydawniczym miesięcznika, koordynowanie procesu wydawniczego miesięcznika w porozumieniu z redaktorem naczelnym, a w szczególności:

• planowanie zawartości merytorycznej i graficznej pisma,
  • pozyskiwanie autorów, uzgadnianie tematów tekstów i ich zamawianie,
  • redagowanie i korekta nadesłanych tekstów, a także zatwierdzanie ich do druku,
  • ustalanie harmonogramu wydawniczego i nadzór nad jego przestrzeganiem,
  • wybór i zatwierdzanie do druku fotografii oraz zatwierdzanie do druku złożonych kolumn miesięcznika (we współpracy z działem DTP i sekretarzem redakcji),
  • współpraca z działami reklamy, konferencji, szkoleń, marketingu i DTP,
  • reprezentowanie pisma na zewnątrz, w tym udział w konferencjach branżowych oraz współpraca z organizacjami i stowarzyszeniami branżowymi,
  • śledzenie zmian zachodzących w środowiskach wspólnot mieszkaniowych i zarządców nieruchomości oraz monitorowanie działań konkurencji,
  • prowadzenie i uaktualnianie planu wydawniczego,
  • śledzenie bieżących zmian legislacyjnych pod kątem wydarzeń istotnych dla pisma,
  • przygotowywanie publikacji własnych związanych z tematyką miesięcznika,
  • współpraca z działem marketingu w zakresie pozyskiwania prenumeraty czasopisma,
  • inne bieżące prace powierzone przez redaktora naczelnego lub zarząd wydawnictwa.

Preferowane wykształcenie wyższe prawnicze, ekonomiczne lub związane z zarządzaniem nieruchomościami mieszkaniowymi, co najmniej podstawowa znajomość zagadnień związanych z zarządzaniem nieruchomościami mieszkaniowymi, umiejętność pisania i redagowania tekstów.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV (z imieniem i nazwiskiem w tytule wiadomości) i listu motywacyjnego klikając w przycisk aplikowania.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Oferta ważna jeszcze 29 dni (do 27.06.2019)
Administrator
Administratorem Państwa danych przetwarzanych w ramach procesu rekrutacji jest MUNICIPIUM SA, jako pracodawca.
Inspektor ochrony danych
Mogą się Państwo kontaktować z inspektorem ochrony danych osobowych pod adresem: iod@municipium.com.pl
Cel i podstawy przetwarzania
Państwa dane osobowe w zakresie wskazanym w przepisach prawa pracy będą przetwarzane w celu przeprowadzenia obecnego postępowania rekrutacyjnego (art. 6 ust. 1 lit. b RODO), natomiast inne dane, w tym dane do kontaktu, na podstawie zgody (art. 6 ust. 1 lit. a RODO), która może zostać odwołana w dowolnym czasie.
Administrator będzie przetwarzał Państwa dane osobowe, także w kolejnych naborach pracowników, jeżeli wyrażą Państwo na to zgodę (art. 6 ust. 1 lit. a RODO), która może zostać odwołana w dowolnym czasie.
Jeżeli w dokumentach zawarte są dane, o których mowa w art. 9 ust. 1 RODO konieczna będzie Państwa zgoda na ich przetwarzanie (art. 9 ust. 2 lit. a RODO), która może zostać odwołana w dowolnym czasie.
Przepisy prawa pracy: art. 22 Kodeksu pracy oraz §1 rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie zakresu prowadzenia przez pracodawców dokumentacji w sprawach związanych ze stosunkiem pracy oraz sposobu prowadzenia akt osobowych pracownika.
Okres przechowywania danych
Państwa dane zgromadzone w obecnym procesie rekrutacyjnym będą przechowywane do zakończenia procesu rekrutacji.
W przypadku wyrażonej przez Państwa zgody na wykorzystywane danych osobowych dla celów przyszłych rekrutacji, Państwa dane będą wykorzystywane przez 9 miesięcy.
Prawa osób, których dane dotyczą
Mają Państwo prawo do:
1) prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii
2) prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych osobowych;
3) prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych;
4) prawo do usunięcia danych osobowych;
5) prawo do wniesienia skargi do Prezes UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 – 193 Warszawa)
Informacja o wymogu podania danych
Podanie przez Państwa danych osobowych w zakresie wynikającym z art. 221 Kodeksu pracy jest niezbędne, aby uczestniczyć w postępowaniu rekrutacyjnym. Podanie przez Państwa innych danych jest dobrowolne.