Home / Praca  / “PEKAO LEASING” Sp. z o.o.

“PEKAO LEASING” Sp. z o.o.

Firma prowadzi działalność biznesową dedykowaną wsparciu finansowemu sektora małych i średnich przedsiębiorstw oraz korporacji w obszarze leasingu.

W związku z dynamicznym rozwojem nowoczesnych kanałów dystrybucji umożliwiających wielostronny
dostęp do oferowanych usług obecnie poszukujemy osoby na stanowisko:

Ekspert ds. PR
Miejsce pracy: Warszawa
BIIP/PR

Opis stanowiska:

• realizacja, planowanie i koordynowanie działań PR Spółki,
  • tworzenie strategii komunikacji i przełożenie jej na plan działań oraz realizacje,
  • realizowanie działań prowadzonych w zakresie komunikacji wewnętrznej i zewnętrznej Spółki, w tym: przygotowywanie artykułów, wypowiedzi, notek prasowych oraz komunikatów,
  • współudział w tworzeniu kampanii marketingowych,
  • monitorowanie bieżących trendów na rynku oraz działań konkurencji.

Wymagania:

• wykształcenie wyższe, preferowane kierunki: dziennikarstwo, Public Relations, dziennikarstwo czy pokrewne,
  • kilkuletnie doświadczenie w obszarze komunikacji i/lub PR w dużej organizacji z branży finansowej,
  • umiejętność pisania i redagowania tekstów w języku polskim i angielskim,
  • zaangażowanie i wysoka odpowiedzialność za powierzone zadania,
  • umiejętność ustalania priorytetów i pracy pod wpływem stresu,
  • elokwencja, charyzma i umiejętność wywierania wpływu,
  • kreatywność, pomysłowość i nieszablonowe myślenie,
  • umiejętność pracy zespołowej i koordynacji projektów,
  • bardzo dobrze posługuje się narzędziem MS Office (w szczególności MS Excel, Power Point).

Oferujemy:

• pracę pełną wyzwań zawodowych w organizacji z branży leasingowej,
  • stabilność zatrudnienia oraz atrakcyjny pakiet świadczeń socjalnych.
  • możliwość rozwoju zawodowego i osobistego.

Administratorem Danych Osobowych jest “PEKAO LEASING” Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie (00‑950), ul. Grzybowska 53/57 (dalej: „my”).

Możesz kontaktować się z nami listownie na adres 00-609 Warszawa, Al. Armii Ludowej 26, mailowo na adres: info@pekaoleasing.com.pl , telefonicznie pod numerem 22 54 82 100, lub z powołanym przez nas inspektorem ochrony danych iod@pekaoleasing.com.pl.

Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na stanowisko podane w ogłoszeniu rekrutacyjnym.

Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych osobowych na potrzeby przeprowadzenia tej rekrutacji jest art. 221 Kodeksu pracy.

Podanie nam swoich danych osobowych jest dobrowolne, jednak bez nich nie możemy uwzględnić Twojej kandydatury w procesie rekrutacji.

Twoje dane możemy przekazywać:

– osobom upoważnionym przez nas – naszym pracownikom i współpracownikom, którzy muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki,

– podmiotom przetwarzającym – którym zlecimy czynności wymagające przetwarzania danych,

– innym odbiorcom – np. kurierom, podmiotom, które na podstawie obowiązujących przepisów mogą żądać przekazania danych.

Będziemy przetwarzać Twoje dane tylko na czas bieżącej rekrutacji.

Jeśli wyrazisz zgodę na przetwarzanie przez nas Twoich danych na potrzeby przyszłych rekrutacji, będziemy je przetwarzać nie dłużej niż 12 miesięcy od dnia wyrażenia przez Ciebie takiej zgody.

Przysługuje Ci prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania w razie gdyby były niekompletne, nieaktualne lub nieprawdziwe, a także prawo do sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania jak również prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.

Masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.