Home / Praca  / UNIWERSYTET MUZYCZNY FRYDERYKA CHOPINA

UNIWERSYTET MUZYCZNY FRYDERYKA CHOPINA

Uczelnia Wyższa Publiczna Artystyczna. W Uczelni studiuje ponad 1000 studentów. Uczelnia zatrudnia ponad 550 pracowników dydaktycznych oraz poza dydaktycznych.

Główny Specjalista ds. promocji

Miejsce pracy: Warszawa
Opis stanowiska:
  • Opracowywanie Uczelnianej strategii komunikacji wewnętrznej i zewnętrznej.
  • Budowanie wizerunku Uniwersytetu, w tym koordynacja działań dotyczących promocji
    i budowania wizerunku realizowane przez inne jednostki organizacyjne.
  • Nawiązywanie współpracy i długofalowe relacje z partnerami Uniwersytetu.
  • Pozyskiwanie sponsorów oraz współpraca z nimi.
  • Współpraca z uczelniami wyższymi, szkołami muzycznymi, instytucjami i ośrodkami kultury przy realizacji wspólnych przedsięwzięć artystycznych, badawczych i badawczo-dydaktycznych.
  • Promowanie wydawnictw uczelnianych.
  • Stały monitoring mediów drukowanych i elektronicznych oraz archiwizacja materiałów publikowanych o Uniwersytecie.
  • Przetwarzanie i dostarczanie informacji poprzez:
    • budowanie i obsługę narzędzi SIW (System Identyfikacji Wizualnej),
    • zarządzanie stroną internetową,
    • zarządzanie kontami Uniwersytetu w portalach społecznościowych,
    • przygotowywanie narzędzi promocyjnych (plakaty, ulotki, gadżety).
  • Koordynacja organizacji festiwali i wydarzeń artystycznych.
Wymagania:
  • Wykształcenie wyższe.
  • Minimum 2 letnie doświadczenie w zarządzaniu zespołem.
  • Znajomość branży muzycznej.
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie pozwalającym na swobodne komunikowanie się
    w mowie i piśmie.
  • Znajomość pakietu MS Office.
Oferujemy:
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
  • Zatrudnienie w pełnym wymiarze czasu pracy,
  • Atrakcyjną i pełną wyzwań pracę,
  • Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji.

Administratorem danych osobowych zawartych w dokumentach składanych przez Państwa w związku z ubieganiem się o zatrudnienie w Uniwersytecie Muzycznym Fryderyka Chopina jest Uniwersytet Muzyczny Fryderyka Chopina z siedzibą przy ul. Okólnik 2 w Warszawie. Administrator danych informuje, że: 1. Kontakt z inspektorem ochrony danych realizowany jest za pośrednictwem adresu mailowego: iod@chopin.edu.pl. 2. Państwa dane będą przetwarzane na podstawie wyrażonej przez Państwa zgody (art. 6 ust. 1 lit a RODO) oraz określonych przepisów prawa (art. 6 ust. 1 lit c RODO) tj. odpowiednio dla określonych stanowisk, m.in.: ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce z dnia 20.07.2018r. (Dz. U. 2018.poz.1668 z poźn.zm.) oraz Ustawy z dn.26.06.1974r. Kodeks pracy (Dz. U. z 2018 r. poz. 917 z poźn.zm.) w celu realizacji procesu rekrutacji oraz kontaktu z Państwem. 3. Państwa dane będą przetwarzane jedynie przez upoważnionych pracowników Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina zaangażowanych w procesy rekrutacyjne. 4. Państwa dane osobowe przetwarzane będą przez czas przewidziany dla archiwizacji dokumentacji rekrutacyjnej, a w przypadku danych, które przetwarzane są na podstawie wyrażonej zgody – do czasu jej cofnięcia . 5. Przysługuje Państwu prawo do: cofnięcia zgody, dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych (ul. Stawki 2, Warszawa). 6. Podanie danych, o których mowa w ogłoszeniach i ofertach pracy, jest wymagane określonymi przepisami prawa i jest niezbędne w celu skutecznego przeprowadzenia procesu rekrutacji. Niepodanie danych skutkuje brakiem możliwości udziału w procesie rekrutacji na dane stanowisko. 7. Realizacja praw, o których mowa w pkt 5 możliwa jest za pośrednictwem adresu e-mail: iod@chopin.edu.pl lub kadry@chopin.edu.pl a także drogą listowną przesyłając żądanie na adres siedziby Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina, ul. Okólnik 2 w Warszawie. 8. Państwa dane osobowe nie będą przetwarzane w celach związanych z automatycznym podejmowaniem decyzji, w tym w oparciu o profilowanie.

Oświadczenie

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Uniwersytet Muzyczny Fryderyka Chopina zawartych w złożonych dokumentach (m.in. cv, kopie dyplomów, świadectw i in.) w związku z prowadzoną rekrutacją na stanowisku ………………………………………….

……………………………………….
(data, czytelny podpis)

Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz tutaj.