Home / Praca  / “WYDAWNICTWO CZARNA OWCA” sp. z o.o.

“WYDAWNICTWO CZARNA OWCA” sp. z o.o.

Jeśli szukasz inspirującej pracy w przyjaznej atmosferze, masz głowę pełną pomysłów, lubisz książki dołącz do naszego zespołu.

Wydawnictwo Czarna Owca Sp. z o.o. obecnie poszukuje:

Asystent/Asystentka Działu PR i Marketingu

Miejsce pracy: Warszawa

Do obowiązków osoby na tym stanowisku należeć będzie:

• Wsparcie pracy Działu PR i Marketingu w realizacji bieżących działań
  • Udział w kreowaniu strategii promocyjnych książek
  • Pisanie tekstów reklamowych, promocyjnych i PR
  • Prowadzenie bieżących projektów PR
  • Współpraca z autorami
  • Obsługa mediów społecznościowych

Wymagania:

• Umiejętność budowania długoterminowych relacji z dziennikarzami
  • Doskonała znajomość mediów społecznościowych
  • Kreatywność
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego i MS Office
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Zaangażowanie, pasja i determinacja w działaniu

Oferujemy:

• Umowę o pracę
  • Pakiet medyczny
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Miłą atmosferę w pracy

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Wydawnictwo Czarna Owca Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.
Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Informujemy, że Administratorem danych jest Wydawnictwo CzarnaOwca Sp. z o.o.z siedzibą w Warszawie przy ul.Wspólnej 35 Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Klikając w przycisk „Aplikuj”, „Aplikuj teraz” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do c siedzibą w Warszawie przy ul. Wspólnej 35lok.5 (Pracodawca, Administrator danych), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę/Administratora danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.

Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz tutaj.