Home / Praca  / Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego

Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego

Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego zajmuje się podwyższaniem kwalifikacji zawodowych. Szkoła organizuje wszelkiego rodzaju studia podyplomowe.

Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:

REDAKTOR/KA

Miejsce pracy: Wrocław
linia

Jeśli:

• posiadasz lekkości pióra i łatwości operowania słowem
  • jesteś kreatywna/y z nieprzeciętną pomysłowością
  • potrafisz z zaangażowaniem wykonywać swoje zadania
  • z łatwością przychodzi Ci szukanie, analizowanie i przetwarzanie dużej ilości danych
  • cechuje Cię dobra organizacja pracy, solidność i terminowość
  • praca pod presją czasu nie stanowi dla Ciebie problemu

Dołącz do nas!

Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

• sprawdzanie i korektę gotowych treści/artykułów
  • redagowanie treści/artykułów na zadany temat
  • edycję, korektę i przygotowywanie materiałów szkoleniowych
  • pisanie artykułów i redagowanie bloga
  • tworzenie treści do serwisów internetowych

Oferujemy:

• pracę zdalną
  • umowę o dzieło
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • po okresie próbnym: kartę sportową, pakiet medyczny Luxmed, bogaty pakiet na szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne
  • możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego

Oczekujemy:

• wykształcenia wyższego – mile widziane kierunkowe
  • bardzo dobrej znajomości programów z pakietu MS Office, szczególnie Word
  • znajomości języka angielskiego lub niemieckiego (mile widziane)
  • podstawowych umiejętności w zakresie grafiki komputerowej (mile widziane)
linia
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
Klikając w przycisk „Wyślij” zgadzasz się na przetwarzanie przez Wyższą Szkołą Kształcenia Zawodowego z siedzibą i adresem w Przemyślu, ul. Rolnicza 10, 37-700 Przemyśl, powstałą w wyniku decyzji Ministerstwa Edukacji Narodowej Nr DSW-3-0145-378/EKO/2001 i wpisaną do i wpisaną do Ewidencji Uczelni Niepublicznych pod nr 208 Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
bottom

W każdym czasie możesz cofnąć zgodę, kontaktując się z nami pod adresem rekrutacja@csk.waw.pl

Twoje dane osobowe wskazane w Kodeksie pracy lub w innych ustawach szczegółowych (według wymogów ogłoszenia), przetwarzamy w oparciu o przepisy prawa i ich podanie jest konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji. Pozostałe dane osobowe (np. wizerunek) przetwarzamy na podstawie Twojej dobrowolnej zgody, którą wyraziłaś/eś wysyłając nam swoje zgłoszenie rekrutacyjne i ich podanie nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.

*Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe zawarte w zgłoszeniu rekrutacyjnym także w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, jeżeli roszczenia dotyczą prowadzonej przez nas rekrutacji. W tym celu będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na ustaleniu, dochodzeniu lub obrony przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi.

Masz prawo dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych (na których przetwarzanie wyraziłeś zgodę) do innego administratora danych. Masz także prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Twoje dane osobowe przetwarzamy w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu przez okres 2 lat gdy wyraziłaś/eś zgodę na udział w przyszłych rekrutacjach przez okres 2 lat

*Ponadto Twoje dane osobowe możemy przechowywać dla celów ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami związanymi z procesem rekrutacji przez okres 2 lat

Twoje dane osobowe możemy przekazać dostawcom usługi publikacji ogłoszeń o pracę, dostawcom systemów do zarządzania rekrutacjami, dostawcom usług IT takich jak hosting oraz dostawcom systemów informatycznych.

Analizujemy kandydatów w systemie eRecruiter za pomocą różnych filtrów wyszukiwania i oceniamy ich pod kątem kwalifikacji, umiejętności oraz doświadczenia zawodowego do zajmowania określonego stanowiska pracy. Dokonujemy tego oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na wyszukiwaniu i grupowaniu kandydatów, którzy najlepiej pasują do określonego stanowiska pracy.

Nie przekazujemy Twoich danych osobowych poza Europejski Obszar Gospodarczy.

W razie pytań możesz się z nami skontaktować pod adresem rekrutacja@csk.waw.pl

Klikając w przycisk „Wyślij” zgadzasz się na przetwarzanie przez Wyższą Szkołę Kształcenia Zawodowego danych osobowych zawartych w Twoim zgłoszeniu rekrutacyjnym na stanowisko wskazane w ogłoszeniu o pracę (zgoda obejmuje dodatkowe dane osobowe, które nie zostały wskazane w Kodeksie pracy lub innych przepisach prawa, np. Twój wizerunek, zainteresowania). Dane osobowe wskazane w Kodeksie pracy lub w innych przepisach prawa (m.in. Twoje imię, nazwisko, doświadczenie zawodowe, wykształcenie) przetwarzamy na podstawie przepisów prawa.

Jeżeli nie chcesz, abyśmy przetwarzali dodatkowe dane o Tobie, nie umieszczaj ich w swoich dokumentach.

Zgody są dobrowolne i nie mają wpływu na możliwość udziału w rekrutacji. W każdym momencie możesz cofnąć udzieloną zgodę, wysyłając e-mail na adres: rekrutacja@csk.waw.pl, co nie ma wypływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed cofnięciem zgody.

Zgadzam się na przetwarzanie przez Wyższą Szkołę Kształcenia Zawodowego moich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów przyszłych rekrutacji prowadzonych przez Wyższą Szkołę Kształcenia Zawodowego.