Solidarnościowa Akcja Radiowa w Radiu Wnet

Radio Wnet za darmo udostępnia czas radiowy na reklamę podmiotom gospodarczym poszkodowanym w wyniku pandemii i suszy.

Nie chcemy się obudzić w świecie bez dzielnicowych sklepów, księgarń, ulubionych knajp i małych przedsiębiorstw, dlatego postanowiliśmy im pomóc. Uważamy, że w tych trudnych czasach powinniśmy dzielić się z innymi tym, co mamy, wspierać się nawzajem i solidarnie przechodzić przez kryzys” – tłumaczy Radio Wnet.

W ramach Solidarnościowej Akcji Radiowej przedsiębiorcy poszkodowani przez pandemię czy suszę mogą uzyskać tygodniową kampanię reklamową w postaci 30-sekundowego spotu emitowanego pięć razy dziennie na antenie Radia Wnet.

Jak czytamy na stronie akcji, oferta skierowana jest do wszystkich: do przedsiębiorstw małych i większych, których funkcjonowanie zakłóciła pandemia lub susza, do firm, sklepów spożywczych, sklepików dzielnicowych, kawiarni, restauracji, producentów i sprzedawców, niezależnych księgarń, zakładów fryzjerskich i kosmetycznych, do kin i teatrów – do wszystkich, którzy chcą zareklamować swoje usługi, nawet jeśli wykonać je będą mogli dopiero po ponownym otwarciu. Reklamowane mogą być również akcje społeczne, solidarnościowe i charytatywne.

Szczegóły akcji tutaj

opr. jka, źródło: Radio Wnet