Bogdan Rymanowski w niedzielny poranek w Polsat News

„Śniadanie Rymanowskiego w Polsat News i Interii” – to tytuł nowego programu, który od niedzieli, 23 maja będzie można oglądać o godz. 9.55 na antenie Polsat News i na portalu Interia.pl.

W audycji zaproszeni goście – politycy różnych opcji politycznych oraz eksperci – omawiać będą najważniejsze wydarzenia mijającego tygodnia z kraju i ze świata.

Jak informuje nadawca, „Śniadanie Rymanowskiego w Polsat News i Interii” będzie pierwszym programem na antenie Polsat News, w którym zaproszeni goście wystąpią na żywo w studio od początku pandemii. Zastrzega równocześnie, że audycja będzie realizowana z zachowaniem najwyższych standardów bezpieczeństwa.

– Będą wszystkie gorące tematy, będą newsy, będzie humor i bezpośrednie starcie na argumenty. Ale najbardziej się cieszę, że w końcu nie będzie to rozmowa przez Skype’a, lecz twarzą w twarz. Bardzo mi brakowało kontaktu z żywym człowiekiem w studiu przez okres pandemii – mówi Bogdan Rymanowski w portalu Polastnews.pl.

opr. jka, źródło: Polsatnews.pl