Centrum Terapii Dialog Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.j.

Cieszy Cię praca pełna wyzwań w zespole ludzi z pasją? Lubisz tworzyć materiały tekstowe oraz graficzne? Media społecznościowe nie mają przed Tobą tajemnic? Jesteś chętny do działania i lubisz z satysfakcją kończyć dzień z odhaczonymi wieloma wykonanymi zadaniami?
Dołącz do naszego Zespołu jako:

Specjalista ds. komunikacji i PR/ Copywriter

Miejsce pracy: Warszawa

Jakie będą Twoje zadania:

• Tworzenie i redagowanie tekstów oraz artykułów do wszystkich materiałów informacyjnych, reklamowych i marketingowych
  • Tworzenie działań PR i opracowywanie materiałów komunikacyjnych skierowanych do odbiorców wewnętrznych i zewnętrznych
  • Zarządzanie i prowadzenie profili w mediach społecznościowych
  • Monitoring mediów, nawiązywanie kontaktów, współpraca z mediami oraz współtworzenie biura prasowego
  • Tworzenie podstawowych grafik (np. w Canvie)
  • Przygotowywanie koncepcji materiałów offlinowych – postery na wydarzenia, kreacje reklam, materiały konferencyjne (przy współpracy z grafikiem)

Jakie mamy oczekiwania?

• Posiadasz min. 2 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Wykształcenie wyższe (preferowane kierunki: dziennikarstwo, filologia polska, edytorstwo, reklama albo PR, psychologia, socjologia)
  • Sprawnie posługujesz się narzędziami w mediach społecznościowych (m.in. Facebook Ads) a znajomość podstawowych zasad SEO i SEM jest mile widziana 🙂
  • Potrafisz tworzyć podstawowe grafiki (np. w Canvie)
  • Swoje zadania wykonujesz dokładnie i bardzo precyzyjnie, nie pozostawiając żadnego tematu niedokończonym

Co oferujemy?

• Przestrzeń i swobodę w wykonywaniu zadań oraz mnóstwo okazji do własnego rozwoju w tym kierunku
  • Pracę w przyjaznym i zaangażowanym zespole, w przyjemnym biurze na Ursynowie
  • Burze mózgów z kreatywnym zespołem
  • Kartę Multisport
  • Przeróżne, ciekawe zadania, dzięki którym na pewno nie zaznasz u nas nudy 😉
Gwarantujemy, że z nami życie biurowe nie jest nudne!
Aplikuj do nas wysyłając swoje CV.
Oferta ważna jeszcze 14 dni
do: 4 kwi 2020
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.