Home / Z życia mediów  / Jarosław Kuźniar kończy współpracę z Onetem

Jarosław Kuźniar kończy współpracę z Onetem

Jarosław Kuźniar, współtwórca programu Onet Rano i jeden z jego prowadzących, z końcem czerwca rozstaje się z Onetem. Zamierza realizować niezależne projekty związane m.in. z branżą mediów.

– Po prawie 30 latach pracy w mediach jedno wiem na pewno: chcę być niezależnym producentem i narratorem, który opowiada świat różnym widzom na różnorodnych platformach. Dziś kończę przygodę z Onet Rano. Udało się nam zbudować silną markę, która przyciągnęła widzów i partnerów biznesowych. Na długi czas, co w online nie jest oczywiste komentuje swoją decyzję Jarosław Kuźniar w komunikacie prasowym Ringier Axel Springer Polska.

Program Onet Rano w mobilnym studiu nadal będą prowadzić: redaktor naczelny Onetu Bartosz Węglarczyk, Tomasz Sekielski, Iwona Kutyna, Odeta Moro, Piotr Kędzierski oraz Beata Tadla, która w tym roku dołączyła do grona prowadzących.

Jarosław Kuźniar z Onetem związany był od 2016 roku, wcześniej przez wiele lat pracował w Grupie TVN, w swojej karierze prowadził również m.in. audycje w radiowej Trójce.

jka, źródło: RASP, fot. Wikipedia