Home / Z życia mediów  / Program Eryka Mistewicza w Polsat News

Program Eryka Mistewicza w Polsat News

„Debata Tygodnia Wszystko Co Najważniejsze” to nowy, cykliczny program, który w sobotę 4 stycznia wystartuje na antenie Polsat News. Prowadzącym będzie Eryk Mistewicz.

Jak tłumaczy gospodarz programu receptą na sukces ma być zapraszanie niebanalnych gości, niezależnych w osądach, ale dysponujących wiedzą pozwalającą przeprowadzić widza przez skomplikowaną rzeczywistość. – Inspiracją był mój ulubiony program głównej telewizji francuskiej, w którym mądrzy ludzie rozmawiają o tym, co najważniejsze i czynią to w fascynujący sposób. Mam pomysł, jak zrobić to w sobotnim prime time, w czasie najlepszej oglądalności, w Polsce – mówi Eryk Mistewicz na portalu Polsatnews.pl.

„Debata Tygodnia Wszystko Co Najważniejsze” ma być nadawana w Polsat News w każdą sobotę od godz. 20.30 do 21.50. Program powstaje we współpracy z miesięcznikiem idei „Wszystko Co Najważniejsze”, wydawanym przez Instytut Nowych Mediów, którego prezesem jest Eryk Mistewicz.

jka, źródło: Polsatnews.pl