SDP wspiera prasę! Skorzystaj nieodpłatnie z naszej bazy mailingowej

Ze względu na skutki obostrzeń związanych z zagrożeniem koronawirusem prasa drukowana przeżywa coraz bardziej się nasilający kryzys związany z ogromnym ograniczeniem możliwości jej promocji i przede wszystkim dystrybucji. Dlatego SDP postanowiło udostępnić swoje strony internetowe (sdp.pl, cmwp.pl ) i bazę mailingową do nieodpłatnego promowania tych gazet papierowych, które wydawane są obecnie jedynie online i które były w sprzedaży w wersji papierowej, a teraz są dostępne w sieci za darmo.

Prosimy o przysyłanie na adres – [email protected] – linków z dostępem do konkretnego numeru, będziemy je rozsyłać do naszych członków i wszystkich adresów znajdujących się w naszej bazie mailingowej.

Jako pierwszy wysyłamy dziś najnowszy numer tygodnika „Idziemy” i najnowszy numer „Kuriera Wnet”. Prosimy o udostępnianie tych adresów wśród swoich przyjaciół i w swoich mediach społecznościowych. Wspierajmy dziennikarzy, wspierajmy prasę!

Informacje o zawartości promowanych numerów i linki

IDZIEMY
link do pobrania: http://idziemy.pl/

Jak pisze we wstępniaku red. nacz. ks. Henryk Zieliński :

„Trudno teraz ozdabiać okładki czasopism gałązkami bazi. Chociaż rozumiem, że niektórym w nadchodzące dni właśnie tego może najbardziej brakować. Nie poświęcą w tym roku palemki, nie przyjdą ze święconką. Nie lekceważę tego, bo cieszę się z każdego, kto choćby raz do roku, dla zachowania tradycji, przychodzi do kościoła
i może się przy okazji wyspowiada. Tradycja jest punktem zaczepienia, szansą, którą człowiek daje kapłanom i Bogu. A może to Bóg daje człowiekowi kolejną szansę i sygnał do nawrócenia? Mnie w te dni najbardziej brakować będzie Was – pisze Red. Nacz. ks. Henryk Zieliński. I dlatego Was proszę, pobierzcie ten numer „Idziemy”, dla Was to jedno kliknięcie , a dla Redakcji – ważne info, że jest ktoś, kto czyta ich tygodnik i komu jesteśmy potrzebni. Pobranie jest prościuteńkie _ wystarczy wejść na idziemy.pl .

KURIER WNET
link do pobrania: gratis.kurierwnet.pl

SENSACJA ! Kurier Wnet w kolorze! Do tej pory był czarno – biały, a teraz po raz pierwszy wychodzi tylko online, a za to w kolorze!  Mnóstwo ciekawej lektury na nadchodzące święta, same ważne, wciągające, niezależne i poważne teksty . I całkowicie za darmo. Red. nacz. Kuriera Wnet pisze we wstępniaku : pisząc artykuł wstępny do marcowego „Kuriera WNET”, nie przypuszczałem, że już po miesiącu koronawirus nie tylko zabije 50 tysięcy osób, ale, że potrafi zniszczyć podstawę egzystencji dziesiątkom albo setkom milionów ludzi na całym świecie. Miesiąc temu, nie podważając stwierdzenia, że wirus jest groźny, bardziej byłem skłonny do mówienia o manewrach, a dziś wiemy, że to nie są żadne manewry, że nie jest to jakiś prosty biznes, tylko prawdziwa wojna o przyszłość świata, który nagle nam się zmienił… – Pobierz bezpłatny Kurier WNET i przeczytaj cały edytorial Krzysztofa Skowrońskiego i kilkadziesiąt innych ważnych i ciekawych tekstów.