Wzrosła słuchalność radia RMF FM

W okresie od kwietnia do czerwca 2019 liderem rynku radiowego w Polsce było RMF FM, którego słuchalność wynosiła 27 proc. i  była o 1,7 pkt proc. większa niż w tym samym okresie ubiegłego roku. Stacja ta zanotowała największy wzrost spośród wszystkich rozgłośni – wynika z najnowszej fali badania Radio Track Kantar Polska.

Drugą pozycję zajęło Radio ZET ze słuchalnością na poziomie 12,1 proc. (spadek o 0,6 pkt. proc.), a trzecią Eska, z wynikiem 7,9 proc. (spadek o 0,1 pkt. proc.). W pierwszej piątce znalazły się jeszcze Program 1 Polskiego Radia, ze słuchalnością na poziomie 6,1 proc. (spadek o 0,7 pkt. proc.), oraz radiowa Trójka z wynikiem na poziomie 5,3 proc. (spadek o 0,5 pkt. proc.). Masz wolny czas i chcesz go maksymalnie wykorzystać? Dlaczego więc nie odwiedzić żadnego kasyna, aby poczuć dreszczyk emocji, podekscytowanie i wygrać trochę pieniędzy? Znajdziesz tam wiele gier, w tym gry stołowe, gry kasynowe na żywo i automaty do gier. Musisz tylko udać się do polskiego kasyna online na kasynopl.com .

jka, źródło: Wirtualnemedia.pl