Home / Z życia SDP  / POD PATRONATEM SDP. II Mistrzostwa Polski Dziennikarzy w Tenisie Stołowym

POD PATRONATEM SDP. II Mistrzostwa Polski Dziennikarzy w Tenisie Stołowym

W dniach 2 – 3 września w Tarnobrzegu odbędą się II Mistrzostwa Polski Dziennikarzy w Tenisie Stołowym. Zgłoszenia do imprezy przyjmowane są do 15 sierpnia.

Organizatorem mistrzostw są: KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, Polski Związek Tenisa Stołowego, Urząd Miasta Tarnobrzega, MOSiR Tarnobrzeg.

W zawodach mogą brać udział dziennikarze posiadający zaświadczenie z redakcji, że czynnie dla niej pracują, od minimum 2 sezonów nie posiadają licencji zawodniczej i nie biorą udziału w rozgrywkach (Super Liga/Ekstraklasa Kobiet, I i II liga) prowadzonych przez Polski Związek Tenisa Stołowego oraz nie grają w ligach zagranicznych. Dopuszcza się osoby posiadające licencję weterana.

Zgłoszenia do Mistrzostw przyjmowane są tylko i wyłącznie do 15 sierpnia 2021 roku. Należy się zgłosić drogą elektroniczną: barbara_ts24@wp.pl lub telefonicznie: 514 700 126. Organizatorzy pokrywają koszty noclegów i wyżywienia uczestników zawodów.

Szczegółowe informacje w komunikacie zawodów TUTAJ.

red.