Świąteczny koncert Chóru „W Akcji” w Domu Dziennikarza

W czwartek, 20 stycznia zapraszamy na Koncert Świąteczny w wykonaniu Międzynarodowego Chóru „W Akcji”, na którym chórzyści zaprezentują najpiękniejsze utwory świąteczne z całego świata. Początek o godz. 19.30 w Domu Dziennikarza przy ul. Foksal 3/5 w Warszawie. Wstęp dla członków SDP bezpłatny.Będzie również okazja do wspólnego kolędowania.

Chór „W Akcji” to nowopowstała inicjatywa zrzeszająca osoby z 12 krajów w tym z Etiopii , Włoch, Rwandy, Zimbabwe, Indii, Włoch, Francji, USA, Rosji, Holandii, Turcji i oczywiście Polski. Łączy ich miłość do muzyki oraz.. ciekawość świata. W synergii dźwięków i kultur szukają tego co ubogaca a nie tego co dzieli. I właśnie tym, czyli muzyką i wielokulturowością, dzielą się z publicznością. Założycielką i dyrygentem jest Luiza Chrzanowska. Z wykształcenia ekonomistka, muzyk i reportażystka od lat łączy i rozwija swoje największe pasje czyli pracę z ludźmi, muzykę i podróże.

Więcej informacji o Chórze „W Akcji” na można znaleźć na jego profilu na Facebooku TUTAJ.