Home / Z życia SDP  / SDP CAFE – PODAJ DALEJ… Agata Puścikowska rozmawia z Katarzyną Supeł-Zaboklicką – zapowiedź

Katarzyna Supeł-Zaboklicka, dziennikarka radiowa i telewizyjna będzie gościem Agaty Puścikowskiej w kolejnym odcinku „SDP Cafe – podaj dalej…”. Spotkanie rozpocznie się 13 października o godz. 19 na kanale SDP na YouTube oraz na portalu sdp.pl.

Katarzyna Supeł-Zaboklicka to prezenterka, autorka audycji znana z fal Radia Warszawa, gdzie m.in. w programie „Kościół na Fali” rozmawia z gośćmi na tematy wiary, Boga, Kościoła.  W swojej karierze dziennikarskiej była także jedną z prowadzących program „Mamma mia!” w Polsat Rodzina. Obecnie jej bardzo ciekawe, poruszające rozmowy pt. „Studio Świadectw” można oglądać w internetowej telewizji SalveNet.

„SDP Cafe – podaj dalej…” to cykl rozmów przygotowanych przez Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich, których bohaterami są dziennikarze-twórcy kultury. Formuła zakłada, że w następnych odcinkach gość może wystąpić w roli gospodarza i zaprosić na rozmowę kolejną osobę. Więcej informacji o projekcie TUTAJ.

Partnerzy:

Fundacja Kulturalna Polska, Fundacja Solidarności Dziennikarskiej

Patroni medialni:

TV Republika, „Sieci”, wPolityce.pl, „Do Rzeczy”, Radio Wnet, „Kurier Wnet” waw4free.pl, „Informator Stolicy”, kulturalni.pl, „Bez Wierszówki”, „Forum Dziennikarzy”

Projekt „Dziennikarze-twórcy kultury” finansowany jest ze środków Ministra Kultury, Dziedzictwa Narodowego i Sportu z Funduszy Promocji Kultury